Okategoriserade

Tommy Hansson: Pride är ett vulgärjippo som är våldsamt exhibitionistiskt

Tommy Hansson. Ni som varit med oss ett tag känner säkerligen igen namnet. Hansson har tidigare varit chefredaktör för SD-kuriren, en roll som enligt uppgift nu tagits över av Paula Bieler. Hansson har också gjort sig känd, eller snarare ökänd, med sina blogginlägg som osar av homofobi. När kronprinsessan Victoria delade ut pris till ”Årets Homo” på QX-galan uttryckte sig Hansson så här:

Ett särintresse av högsta potens är däremot HBTQ-kommuniteten och den därmed nära förknippade homosexlobbyn, vilka omfattar kanske tre procent av svenska folket.

Nu har han skrivit ett nytt inlägg i sitt korståg för att sprida illa dold homofobi. Grunden till inlägget är skarp kritik riktat mot det bokbål som planerats under Pride-veckan, där man ska bränna religiösa böcker och skrifter för att visa att man inte accepterar intolerans. Ja, vi vet: det är en helt genomusel, korkad och faktiskt rent vidrig idé. Vilket en övervägande majoritet, ungefär alla utom den som skapat evenemanget på Facebook, tycks vara överens om. Så i kritiken mot bokbålet håller vi trots allt med Hansson. Att bränna böcker hör inte hemma i vårt samhälle och så är det helt enkelt med det.

Men. Hansson stoppar inte med att kritisera bokbålet. Nej, han går hårt åt Pride-festivalen i sin helhet. Eller som han själv skriver: ”Så var det dags igen för det årliga, översexualiserade vulgärjippo som kallas Pridefestvalen.” Nu är inte Hansson ensam med att kalla Pride för just ”vulgärjippo”, även hans partikamrat Patrik Ohlsson har använt exakt samma ord. Vi antar att båda missat att SD försökt framställa sig som ett politiskt alternativ för HBTQ-människor.

Fast Hansson stoppar inte där heller. Nix nej, han plöjer vidare:

Jag känner dock medlidande med alla de HBTQ-personer som vill vara vilka de är i avskildhet och inte tjoa med Gardell, Miljöpartiets ledning och alla andra i den avslutande och våldsamt exhibitionistiska paraden genom Stockholms gator och som nu även skall behöva genomlida ett bokbål.

”Våldsamt exhibitionistiska”? Nå, visst att man självfallet får ha olika åsikter om Pride-paraden, men man behöver ju kanske inte överdriva. Vi är tämligen säkra på att paraden i år, precis som alla år, kommer vara något av en familjefest. Om inte brukar det vara en glädjefylld parad, med dansande människor och kärlek i överflöd. Hansson kanske skulle besöka huvudstaden kommande lördag för att sticka hål på några fördomar? Men, Hansson är enligt sig själv ingen homofob:

Jag lägger mig inte i hur människor lever sina liv och med vilka de delar sovrum. Å andra sidan godtar jag heller inte att  av homosexlobbyn få nedkört i halsen vilka värderingar jag bör och/eller inte bör ansluta mig till. 

Nej, det är ju verkligen superhemskt med de här värderingar som Pride förmedlar. Allas lika värde, jämlikhet, mänskliga rättigheter, kärlek etc etc. Det förstår ju vem som helst att Hansson inte vill ha med det att göra. Hansson avslutar sedan sitt inlägg med en väldigt god nyhet som fyller oss med värme och stolthet över det öppna, toleranta land vi trots allt lever i:

Från pridefronten kan även meddelas, att Försvarsmakten avser närvara också vid årets Pride Park som förlagts till Östermalms IP intill Stadion i Stockholm och således lägga ett antal slantar som enligt mitt förmenande kunde använts betydligt bättre. På kulor och krut, exempelvis. Det är under alla omständigheter vad jag som skattebetalare anser att mina pengar skall gå till.

Synd bara att Tommy Hansson inte vill vara en del av det öppna och toleranta landet. Och vi kan inte låta bli att undra…hur tror Sverigedemokraterna att de någonsin ska kunna värva röster från HBTQ-personer med företrädare som uttrycker sig som Hansson? Å andra sidan så tror vi att de flesta är kloka nog att se igenom SD:s fagra ord och se deras HBTQ-fientliga politik som döljer sig där bakom.


Stötta vår verksamhet