Okategoriserade

Utesluten sverigedemokrat: Inom SD saknas all form av tolerans

För inte så jättelänge sedan så uteslöts ett helt gäng med Sverigedemokrater. En av de utkickade heter Carl Festin, från Östersund. Anledningen till uteslutningen var bland annat att han motionerat för en moské i Östersund. Nu väljer Festin att säga exakt vad han tycker om partiet och det är inte precis snälla saker han säger. Vilket visserligen inte är särskilt förvånande…

Östersundsposten skriver följande:

Det är bara pågrund av motionen som jag blev utesluten. Inom Sverigedemokraterna saknas all form av tolerans, säger Carl Festin.

Carl Festin har skickat in en skrivelse till Östersunds kommun. Där skriver han att Sverigedemokraterna inte borde få partistöd eftersom partiet, enligt honom, är en olaglig organisation som hetsar mot folkgrupp.

Partiet pratar om nolltolerans mot rasism men det är ingenting som efterlevs, säger han.

Det var verkligen ord och inga visor. Vad är då reaktionen från Ronny Karlsson, distriktsordförande för Jämtland och Härjedalen?

Det han säger stämmer inte. Han är bara frustrerad för att han blev utesluten och nu vill han sabba för oss. Jag tycker att han ska gå vidare med sitt liv, säger Ronny Karlsson.

Ronny Karlsson, känner vi inte igen det namnet? Jodå. Det är mannen som först ville att barn skulle kastreras, sedan pudlade, för att sedan halvt om halvt ta tillbaka sitt pudlande. Karlsson har också flera gånger uttryckt sig högst anmärkningsvärt angående islam och muslimer. Att Karlsson får vara kvar efter alla sina konstiga, märkliga och uppseendeväckande uttalanden borde visserligen inte förvåna oss. Att Carl Festin blir utslängd när han försvarar ett moskébygge förvånar oss inte heller.

Nolltolerans mot rasism – så länge den inte riktas mot islam och muslimer förstås. Då är det helt plötsligt inte rasism längre, utan SD-politik.


Stötta vår verksamhet