Dumheter

Välkommen till SD Arkö Gogman

Därför lämnar jag KD för SD” skriver Zeth Arkö Gogman, föredetta ordförande för Kristdemokratisk ungdom Södermalm på Newsmill. Han skriver att ”bedriva konservativ opinion i Kristdemokraterna är utsiktslöst” och att ”den svenska kristdemokratin saknar ideologisk kompass”. Den ursprungliga anledningen (som uppenbarligen inte funkar längre) till att Arkö Gogman gick med i Kristdemokraterna var:

”Jag hade länge känt hur en radikal elit hade tryckt ner mig på grund av mitt ursprung, min religion, mitt kön och min sexuella läggning. Att tyckarnas vackra prat inte stämde överens med den verklighet jag själv lever i.”

Det är väl inte konstigt att Arkö Gogman som är vit, katolik, man och heterosexuell känner sig nedtryckt? Det måste vara jobbigt.

Men glädjande nog har Zach Arkö Gogman hittat en utväg.

”Lyckligtvis så finns det ett konservativt parti i riksdagen, ett som det dessutom går bra för. Detta eftersom man hittat en bärande tanke som stora väljargrupper längtat efter, att ta vanligt folks känsla av förlorad trygghet på allvar, och slå vakt om den nationella identiteten, och på så vis mota de värderadikala elitister som gjort det till sin uppgift att bekämpa majoritetssamhällets normer. […] För mig har det har varit en glädje att se SDU kampanja med ett budskap som Stolt Svensk, ett budskap som man inte ens borde behöva föra fram, det borde vara någonting självklart för de flesta som engagerat sig politiskt.”

Men, Arkö Gogman, det finns de som hävdar att SD:s politik är rasistisk. Vad säger du om det?

”Att sverigedemokratin skulle vara rasistisk faller på sin egen orimlighet.”

Ja, men då så.

Men vad är då Zach Arkö Gogman för person? Jo, bland annat har han slagit vad om att det var islamister som låg bakom terrordåden i Norge, velat ge SDU mer makt (kanske inte så märkligt med tanke på situationen som den ser ut idag) och klagat över att ”SVT smutskastar Putin”.

Vi på IRM hoppas att du känner dig välkommen.


Stötta vår verksamhet