Dumheter

Vänta lite…vad skrev du nu egentligen?

Lars-Wilhelm Larsson för SD i  Sjöbo konstaterar att det inte finns någon rasism vare sig i Sjöbo eller Skurup:

”Var har vi då problem med verklig rasism? Ja inte är det i Sjöbo eller Skurup”

Det är i och för sig inte så märkligt att han lever med den uppfattningen, då han själv definierar rasism som ”Nazism, apartheid och folkmord i Afrika”.  Han förfasas också över att ”barnen lär sej att det är rasism om man retar en utländsk eller färgad klaskompis.” då det ”egentligen är mobbing”.

Det här är inte första gången herr Larsson gråter ut över det hemska i att lära skolbarn att inte döma varandra efter hudfärg och härkomst, redan tidigare har han spillt några tårar över ”indoktrineringen av Sjöbos elever”. I inlägget skriver Lars-Wilhelm, ordagrant citerat:

”Efter valet 2010 har det i Sjöbos skolor blivit populärt att driva anti-rasistiska projekt där man ägnar hela skoldagar till detta trots att man inte har haft några som helst problem med rasism.

Vad är det då som har satt igång denna kraftansamling? Kan det ha att göra med resultaten i skolvalen där vi fick mycket bra siffror? Eftersom vi inte har några problem med rasism så ligger det väl nära till hands!”

Om vi förstår Lars-Wilhelm rätt så har det alltså inte funnits någon rasism i Sjöbo innan Sverigedemokraterna fick bra siffror i skolvalet. Hmmm…

 


Stötta vår verksamhet

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.