Okategoriserade

Sverigedemokrat: Jag hade hissat flaggan om Borg och Reinfeldt blev mördade

I dagarna har det pratats en hel del om Ronny Esbjörnsson, vice ordförande och kommunfullmäktigeledamot för SD i Hörby- Både Nyheter24 och Expo har berättat att Esbjörnsson skrivit på Kent Ekeroths projekt och initiativ, Avpixlat:

”Billström bör snart elimineras från vårt land djävla landsförrädrare.”

I en intervju med Nyheter24 säger SD Hörbys ordförande, Uno Johansson, att Esbjörnsson kommer att få stanna kvar i partiet och säger att han, efter att ha diskuterat saken med honom, uppfattat det som att Ronny Esbjörnsson ”inte han vet vad han hade för sig”.

Vi kan nu avslöja att det här varken är det enda eller det grövsta som Esbjörnsson skrivit på Avpixlat. Inte heller är det enda gången han uttryckt saker som mer eller mindre går att uppfatta som rena hot.

Under artikeln ”Kulturmobbarna Borg och Reinfeldt” har Esbjörsson skrivit:

Det han säger är att om Reinfeldt, Borg eller Mona Sahlin blivit skjutna hade han inte gjort något, än mindre vittnat om han visste vem det var. Istället hade han hissat flaggan för att de är ”de värsta landsförrädarna i vår historia”.

Dessutom kallar han Reinfeldt, återigen, för landsförrädare och att han inte är beskyddad hur länge som helst. Dessutom ska hans ”landsförräderi” inte ”glömmas så länge han lever”.

I en annan kommentar, under en artikel som berättar att Tommy Robinson (ledare för English Defence League) blivit misshandlad, skriver Ronny Esbjörnsson att han hoppas att Reinfeldt ”går samma öden tillmötes”, och att Reinfeldt är den ”största ynkryggen som finns i vårt land”.

Dessutom skriver Esbjörnsson att ”vi svenskar kommer att kämpa för vårt land med våld om det behövs, och de som först får gå är landsförrädarna”. Vilka han menar med ”landsförrädarna” är svårt att veta, men som vi skrivit högre upp har han tidigare anklagat Reinfeldt för att vara just det.

Till sist har Esbjörnsson också skrivit att han ”inte skulle lyfta ett finger för att försvara en av Reinfeldts berikare” och att han aldrig skulle vittnat mot en svensk som gjort något mot en så kallad ”berikare”.

Vi undrar nu om SD Hörbys ordförande, Uno Johansson, fortfarande tror att Esbjörnsson ”inte visste vad han gjorde” och om Johansson fortfarande har förtroende för sin vice-ordförande?


Stötta vår verksamhet