Okategoriserade

Westling använder Breivikretorik vid hån

Christian Westling är känd för att bland annat ha förklarat hur det ser ut i ”den riktiga världen” samt kallat en meningsmotståndare för ”rubbad”. Nu slår Westling, styrelseledamot för SD Stockholm, till igen.

”Kulturmarxism” – var känner vi igen det ifrån?

Just det! Den ensamma galningen, terroristen som inte på något sätt är ideologiskt lik Sverigedemokraterna, Anders Behring Breivik använde sig flitigt av ordet ”kulturmarxism”. Bland annat manar Breivik till kamp mot just ”kulturmarxismen”, och även om ordet funnits tidigare har användandet av ordet mångdubblats efter 22 juli.

Men vad händer om man påpekar detta för Westling? Hans nygamla måltavla, Alliansfritt Sveriges Kawa Zolfagary, försökte.

Ska vi vara petnoga kan vi säga att Zolfagary aldrig sa att Breivik ”uppfann” ordet ”kulturmarxism”, men att det var en stor del av hans retorik.

För de som inte är insatta i vad kulturmarxist faktiskt betyder, ska vi göra ett försök att förklara i mycket enkla drag. I princip säger kulturmarxismen att judarna startade en skola och ett tänk som man spridit över hela världen (förutom vissa upplysta personer som Christian här) som gör att man aldrig kan kritisera vissa grupper av människor. Judedelen är något som senare ”glömts” när ”invandrarkritiska” personligheter tagit åt sig av begreppet. Begreppet är i grund och botten en postnazistisk teori för att förklara varför ingen tycker som invandrarkritiker.

För er som vill läsa mer om ämnet kan läsa en härlig serie eller ett längre inlägg här.

Termen ”kulturberikare” är ett annat ord som uppkom i nazityskland, som nedsättande ord om judarna. Även det används flitigt av SD:s anhängare idag.

Vi vill rekommendera Christian ”mediagurun” Westling att läsa på lite mer om de begrepp han slänger sig med, innan någon får för sig att han är en rasist eller delar världsbild med Breivik.


Stötta vår verksamhet