Nu är Sverigedemokraten Christian Westling i farten igen. Den här gången så har han varit allmänt svinig mot en av Makthavares skribenter. Dahlia Naji fick ett meddelande på facebook under natten till idag, där Westling skriver följande:

Westling som tidigare är känd för att bland annat springa med järnrör på stan tillsammans med sina homies Almqvist och Ekeroth, har den här gången gått så långt att han kallat en skribent för ”landsförrädare och svenskfientlig”. Det är även intressant att han skrivit detta helt oprovocerat.

”SD-politikern var ute på en klubb i Visby igår, och det här skrevs alltså en stund efter stängning. Att det var helt oprovocerat och att Naji och Westling inte talat med varandra under kvällen ska tilläggas”

IRM har varit i kontakt med Dahlia Naji som berättar att hon inte har en aning om varför han skrev så till henne. Men Naji berättar även att hon för några dagar sedan la märke till att Westling tagit bort henne från sin vänlista på facebook. Vilket innebär att Westling inatt aktivt sökt upp Naji för att skicka denna förolämpning. Alltså utesluts ursäkten ”jag skickade fel, det var till någon annan i min vänlista”.

Makthavare har kontaktat Sverigedemokraternas pressekreterare Eric Myrin för en kommentar.

”Har du någon kommentar till Westlings agerande?

– Jag tycker inte att det är relevant att kommentera vad enskilda medlemmar gör.

Men han är ju en väldigt välkänd och aktiv Sverigedemokrat. Är det inte problematiskt att han skriver såhär till en journalist?

– Han har ingen position i partiet och är inte en offentlig person på det sättet.”

Det är knappast förvånande att Sverigedemokraterna återigen vägrar uttala sig om vad deras representanter håller på med. Vi skulle kunna ge Westling rådet att helt enkelt sluta dricka för att minska risken för hotfulla utspel, men å andra sidan verkar det vara just hans fyllor som resulterar sig i minst sagt pinsamma situationer och uttalanden. Det kanske är lika bra att han får fritt spelrum och visar sitt rätta ansikte…