Dumheter

Nätbolag konspirerar mot riksdagspolitiker

Hej kära läsare!

Jag ska nu för första gången använda denna sida för mitt eget syfte. Jag har nämligen upptäckt något som gör mig bestört, ledsen – ja, jag skulle nästan kunna säga att jag känner mig kränkt. Ni förstår, jag har en egen privat blogg också och den ligger på blogg.se för närvarande. Senaste tiden har jag upplevt vissa problem med den vilket jag avfärdat som de småfel som lätt kan uppstå när en sida uppgraderas, vilket är fallet med blogg.se. Det visar sig dock att jag tycks blivit ledd bakom ljuset. Thoralf Alfsson, riksdagsledamot för SD, har nämligen på sin blogg förklarat vad som egentligen pågår:

”För några dagar sedan fick jag ett mejl med en del upplysningar som jag fann mycket intressanta och oroväckande. Det gäller vilka som sitter i styrelsen för Blogg Esse AB.

Till på köpet är det bara dessa båda herrar som står bakom Nyheter 24. Båda är med andra ord SD-hatare kan jag förmoda.

Hur många kommer ihåg de tre tjejerna som fälldes för misshandel av Kinnunen och hans flickvän. En av dessa har namnet Rebecka Roos. Har ingen anning om det finns ett samband men omöjligt är det inte. Det kanske någon läsare kan upplysa om.

 

När jag sedan i en tråd på Flashback hittar uppgifter om att den person eller alias som anmält mig för ”hets mot folkgrupp” har uppgivit att han har jobbat eller jobbar på blogg.se blir det ett än mer märkligt sammanträffande.

 

Jag har givetvis inga bevis för att dessa kopplingar är orsaken till mina problem på bloggen! Men dessa omständigheter gör det omöjligt för mig att vara kvar på blogg.se”

Åh Thoralf, vad vore jag utan dig, du fyr i internets mörker! Du som lyckas finna den ofattbara kopplingen mellan två olika hemsidor (det hör till livets stora ovanligheter att samma personer kan stå bakom flera hemsidor, visst?), du som gör någon slags halvhjärtad koppling till en misshandel (något som du i och för sig är ärlig och erkänner att du inte har en aning om det stämmer eller ej) och du som använder Flashback som en källa till fakta (alla vet att ALLT som står på Flashback är sant. ALLT!). Ack ja, jag hade varit vill på det Stora Nätet utan dig.

Nu förstår jag också att problemen med min egen blogg inte beror på en uppgradering av hemsidan och bloggverktyget – nej tyvärr så hamnar vi andra blogg.se-användare  förstås bara i kläm när de stora stygga skurkarna bakom hemsidan vill bli av med dig. De går så långt i sin kamp för att bli av med dig att de ser till att också alla andras bloggar på samma sida får exakt samma problem som din. Ja, så MÅSTE det ju vara!

Eller?


Stötta vår verksamhet