Granskning

Även Kent Ekeroth tror att muslimerna försöker ta över världen genom barnafödande

Kent Ekeroth
Written by Henrik Johansson

Vi på IRM noterade hur Kent Ekeroth under förmiddagen började pumpa ut inlägg på sin blogg om muslimsk demografi. Vi blev såklart genast nyfiken på om Ekeroths åsikter låg i linje med Annika Rydhs krav på att muslimer inte ska få skaffa barn. Efter att vi hittat taggarna ”demografi” och ”muslimsk demografi” på Ekeroths blogg stod det snart klart att även Ekeroth använt sig av snarlika resonemang och samma källor som Rydh:

ke

För att påstående ni ser i bilden ska stämma krävs det att  muslimska kvinnor i Nederländerna föder i snitt ca 18-20 barn. Vi rekommenderar er att läsa den mer utförliga granskning vi gjort om påståenden i filmen ”Muslim demographics”

Vi fick även in ett tips till IRM där Ekeroth utförligt förklarar hur vi skall gå till väga för att öka födelsetalen hos svenskar:

Vi behöver rikta ekonomiska incitament för att få den svenska delen av befolkningen att föda barn – inte spä på ekonomiska incitament för de invandrargrupper som redan idag utnyttjar diverse bidrag som med detta förslag får ytterliggare pengar i kassan.

I kommentarerna till inlägget förklarar även Ekeroth vems felet är att vi ”svenskar” inte föder nog med barn:

Det presenterades en undersökning nyligen som konstaterade att 80-talisternas prioritering är hem, familj och frihet – så just det är knappast inaktuellt idag.

Det handlar om utspårad feminism och socialism som försöker bryta ner kärnfamiljen, då den står ivägen för deras samhällsvision.

 


Stötta vår verksamhet