Granskning

Avpixlat om muslimer: ”Hey, you fucking monkeys, go home to Africa where you belong!”

Förra veckan talade Kent Ekeroth öppenhjärtligt i Expressen om hur han varit med och drivit Avpixlat. Ett samarbete han hela tiden försökt tona ner trots att det gång på gång avslöjats att Ekeroth varit mer involverad än vad han och SD vill göra sken av. När vi nu än en gång kan visa hur Avpixlat riktar hatets udd mot muslimer genom att peka ut dem som könsstympade, feta, lata, arroganta och som allmänt odugliga, ja då är det viktigt att komma ihåg vem som ligger bakom sajten. 

I en krönika av Joakim ”bronco” Mårtensson så beskrivs en dystopiskt småstad någonstans i södra Sverige där lata muslimer enligt Mårtensson fullständigt tagit över:

När jag nu är hemma på besök i min hemstad igen är det som om att dimpa ner i ett muslimskt land med nordiska inslag. Mångkulturens vålnad hänger som en ondskefull skugga över tinnar och torn. Stora delar av den före detta köpstaden är i stort sett svenskneutraliserade. Minilivsbutikerna har fått ge vika för arabiska tobaksaffärer med färgglad glitterbelysning i fönsterna som i en dubiös damsalong.

Exakt vilken småstad det här handlar om förtäljer inte Mårtensson, inte heller huruvida dessa Minilivsbutiker försvunnit i samband med den överetableringen av stora matvarukedjor som vi har i Sverige. Vi misstänker helt enkelt att man som vanligt från Avpixlats sida inte vill förstöra en ”bra story” med fakta.

Efter att ha raljerat om ”arabiska snabbköp” där ”korvliknande tingestar” innehåller ”tvivelaktiga” saker – till skillnad från Svenska korvar som bara innehåller oxfilé och rökt renkött uppväxta på femrättersmåltider – kommer Mårtensson till kärnan av sin krönika. Muslimer är lata, arroganta och småfeta:

Och när jag häromdagen skulle köpa basmatiris i ett större köpcentrum i en invandrartät stadsdel (det vill säga under 5 % svenskar) blev jag först förvånad över att där inte som vanligt satt horder med somalier, araber och afghaner som utan samvetsbetänkligheter timvis övar sig i de muslimska paradgrenarna: slå dank, dricka sockersliskigt te, träna munverket och röka vattenpipa.

Mårtensson menar också att muslimska kvinnor ”pillar på sina iPhones som om de vore fullgoda substitut för stympade njutningsorgan”:

I gathörnen står gängliga tonåringar med fjunmustasch eller helskägg med den bakochframvända kepsen arrogant på svaj och en cigg inklämd mellan segervissa läppar. På rådhusets trappsteg sitter det lätt överviktiga hucklejäntor som med ett underfundigt leende pillar på sina iPhones som om de vore fullgoda substitut för stympade njutningsorgan. Ett par meter före sina fruar och en hel dröse avkomma vandrar silverryggade patriarker med svällande bröst och händerna på ryggen beredda att försvara familjeäran om det skulle behövas.

Mårtensson, som själv bor i Tyskland, menar att samma utveckling skett där, men här fegar han och istället för att säga vad han verkligen tycker så låter han sitt ex tala för honom: ”Hey, you fucking monkeys, go home to Africa where you belong!”.

De yttrar sig i form av ungdomsgäng från Subsahara som driver omkring på stan med rödsprängda ögon, en bucklig Oettinger-burk i näven och trakasserar ensamma kvinnor. Speciellt drabbade är de som har samma hudfärg som de själva. Tydligen ser de någon sorts rasbaserat släktskap med dem.

När de får syn på en svart tjej ute på stan ropar de: ”Hey, sister, come to me”, ”Hey, sister, ficki ficki, you want my phone number?” Sådana avanser brukar min exflickvän från Brasilien högljutt, aggressivt och med sträckt långfinger bemöta med: ”Hey, you fucking monkeys, go home to Africa where you belong!” Jag brukar påpeka för henne att det inte är lämpligt språkbruk, men eftersom hon – som hon själv säger – är ”negra” tycker hon inte att hon ger uttryck för rasistiska värderingar. Hon anser att de ”jävla aporna” gör att alla svarta får dåligt anseende hos allmänheten och att de hellre borde åka tillbaka till Senegal, eller var de nu kommer ifrån, med första bästa flyg.

Mårtensson avslutar sin krönika med att förklara hur valet 2018 är sista chansen att rädda Sverige via röstsedeln. Det enda vi behöver göra är att rösta på en regering som avskaffar religionsfriheten och stoppar invandringen. För om ni inte gör det kommer inbördeskriget bryta ut och asylkåta feminister kommer ställas mot Svenskar som tror på våld som lösning. Det här har tydligen Avpixlat varnat för i flera år:

Det islamska inflytandet kommer att öka och Sverige går mot fullständigt kaos, nationell upplösning och någon form av inbördeskrig (kom ihåg att vi inom alternativmedia har varnat för den här utvecklingen i åratal men alltid avfärdats som rasister).

Väpnade konflikter utkämpas i regel mellan två block (som var för sig kan innehålla flera olika fraktioner) och folk kommer att tvingas välja ett av dem. Vänstern, islamister och asylkåta feminister kommer att ingå i den ena alliansen, medan de svenskar som fortfarande kan slåss och tror på våld som lösning kommer att utgöra den andra. De som ser sig som ”sekulära”, ”kulturella” eller ”moderata” muslimer kommer att utsättas för ett enormt tryck av sina trosbröder och bli tvingade att radikaliseras och ta deras parti. I brist på andra alternativ kommer de svenskar som förvisso ser sig som patrioter men förordar demokrati som metod att tvingas in på de högerextremas sida. Och äntligen har vänstern lyckats skapa den nazistiska rörelse som de har fabulerat om i decennier.

Frågor på detta?


Stöd gärna vår granskning av SD och vårt kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller bli månadsgivare på: Patreon.com/irm


Stötta vår verksamhet
  • 863
    Delningar