Okategoriserade

Mr Avpixlat – bögar behöver en kvinna annars kan de inte kontrollera sina lustar

Written by Henrik Johansson

Att Avpixlats ”ansvariga”utgivare Mats Dagerlind varit en flitig debattör på rasistiska bloggar kommer nog inte som en nyhet för någon. Något som är mindre känt är att Dagerlind även varit en flitig debattör på diverse basforum. Dagerlind har idag tagit bort många av de grövsta kommentarerna, men inte innan en annan användare han citera honom. Här kan vi läsa hur Dagerlind beskriver sitt förakt för judar och muslimer, men även hur bögar behöver kvinnor för att kunna kontrollera sina lustar. 

Det är på forumet Pratabas.se som användaren Jan Hellman citerat Dagerlinds kommentarer. Dagerlind som själv deltar i diskussionen förnekar inte att han skrivit kommentarerna, istället gör Dagerlind som han alltid gör, skriver milslånga försvarstal.

Diskussionen handlar om huruvida Dagerlind skrivit något som faller under lagen om hets mot folkgrupp. Hellman citerar då Dagerlinds egna ord på forumet:

MatsD skrev:Jag kan dock klargöra att jag ogillar muslimer och judar ungefär lika mycket, även om muslimerna är ett större problem just nu i det svenska samhället även om det förstås är vissa problem med judar i Sverige också som sanktionerar Israels vidrigheter och som envisas med att skära sina nyfödda gossebarn i snoppen med knivar.
MatsD skrev:Det är också renta allmänt en märklig livssyn detta att det mest livsbejakande och psotiva för människan skulle vara att hämningslöst ge efter för och frossa i varje drift, det som HBT-rörelsen förefaller ha som bas för sin ideologi.
MatsD skrev:Det var just detta extremt promiskuösa sexuella beteende som är symtptomatiskt för homosexuella män med bastuklubbar med mörka påsättningsrum, parker där man har sex i en buske med okända osv som var orsaken till att HIV spreds så lavinartat just bland homosexuella män, tillsammans med det faktum att analsex är särskilt riskabelt.
MatsD skrev:Skillnaden är att dessa brats inte som de hyperpromiskuösa dekadenta bögarna har gjort detta liv till en fråga om diskriminering.
MatsD skrev:Bögar saknar – eftersom de är män och inte har nån kvinna som reglerande motpart – också sexuell kontroll och är ofta oerhört promiskuösa, vilket är förklaringen till den otroligt snabba spridningen av HIV inom denna grupp. Lesbisk sex är inte fullt lika motbjudande men å andra sidan hittar vi bland flatorna påfallande ofta ett patologiskt fundamentalisktiskt och extremfeministiskt manshat. Jag har t o m själv sett exempel på två flator där den ena stötte bort barnet och mer och mer vägrade att befatta sig med det endast pga att det var en pojke. Hur friskt är det?
MatsD skrev:Men den politiska gayrörelsen vill inte acceptera att man är en minoritet, att man är avvikare, vill inte nöja sig med humanistisk tolerans. De vill upplösa själva heteronormen, och det har man delvis lyckats med genom att uppvakta pk-ängsliga politiker och skickligt spela diskrimineringskortet.
Dagerlind försvarar senare sitt homo- jude- och muslimhat med, bland annat, att han själv hånglat med en kille:
Du utelämnar också många citat där jag talar om vad jag anser att verklig solidaritet med världens mest utsatta människor är för något, att jag har fadderbarn i SOS Barnbyar, där jag försvarar partnerskapslagen, avkriminalisering och avpatologisering av homosexualitet, där jag tar avstånd från böghat och trakasserier av homosexuella osv. Att jag har goda vänner som är gay, att jag varit på gaybröllop och t o m själv firade min egen bröllopsfest på gayklubb, att jag har tungkyssts med en man (även om det inte kändes särskilt upphetsande) osv är väl sådant som inte heller passar in i din eller andras sterotypa hatbild av mig. Men sug gärna lite på de karamellerna.
När det gäller Dagerlinds påstående om att bögar inte kan kontrollera sina egna lustar och istället behöver en kvinna som löser kontrollen åt dem så står Dagerlind på sig:
I nästa citat gör jag en analys av mannens och kvinnas funktioner när det gäller sexuell kontroll i samhället och av naturen och vad som kan ske om den part som står för den huvudsakliga kontrollen försvinner ur ekvationen.
Inläggen är skrivna kring 2010 men det finns knappast något som tyder på att Dagerlind ändrat sina åsikter. Dagerlind och hans kollegor gör sig nu redo för det högerextrema eventet ”Pride” Järva som drogs igång förra året av folket bakom Avpixlat. Redan då kunde vi avslöja arrangörernas homofobi, mer om det kan ni läsa här.

Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar