Dumheter

SD-man efterlyser en konstruktiv debatt, skriver om ”blattar” på nätet

Oleg Datsishin (SD-Halmstad) har vi redan skrivit om vid några tillfällen. Nu har han tröttnat på debattläget och har skrivit ett inlägg på SD-halmstads blogg som har rubriken ”SD efrerfrågar konstruktiv debatt” [sic]. Detta är såklart en behjärtansvärd efterlysning. Låt oss titta på hur konstruktiv Oleg själv är när han debatterar. Samtliga citat kommer från våra tidigare inlägg om Oleg:

-Enligt uppgift hade männen en högljudd jargong Med andra ord misstänkta är ett gäng blattar

-Utvisning av gärningsmannen och hela familjen för att statuera exempel låter mer rimligt.

-Bör Sverige satsa miljarder på vinter-OS eller på import av hundratusentals outbildade bidragstagare? Svaret är givet för min del.”

-Står man på extrema positioner, och genusfeminismen hör dit oxå, då finns det risk att man retar upp några som inte håller med och har kort stubin. Det är typ som om man skulle springa med Hammarby flagga in i grupp AIK fans och sen klaga att man blivit ”hotad

-Sverige som inget annat land i Europa håller nu på att översvämmas av ensamkommande flykting”barn” som klockrent beskrivs i den fria pressen som skäggiga barn.

-Ja, hon får skylla sig själv om hon blir ”hotad” för de kränkande handlingarna som hon utför, punkt

Eller varför inte ett smakprov på hur Oleg beskriver den fria pressens granskning av partiet han själv företräder

-Vissa sajter, t ex nazisternas rekryteringsbyrå ”Inte rasist, men” (IRM) till och med ger tips på namn som SD bör utesluta. Enligt EXPO, IRM, Lars Ohly och diverse ”världsmedborgare” blir den som betalar en medlemsavgift till SD per automatik ”rasist och högerextremist”

Vi förstår att Oleg kanske känner sig lite vilsen i den debattnivå som de flesta förväntar sig av våra folkvalda om våra exempel är vad han anser vara en ”konstruktiv debatt”.


Stötta vår verksamhet