Dumheter

Riksdagsledamot(SD) stödjer registrering av romer - jämställer romer vid islamister och mc-gäng

Ingen har väl missat DN:s avslöjande om att polisen registrerat över 4000 romer varav 1000 barn och ibland så unga som två år. Samtidigt som nu justitieminister Beatrice Ask (M) ber Sveriges romer om ursäkt så väljer SD:s riksdagsledamot Thoralf Alfsson att ge sitt stöd till polisen:

Hur skall polisen kunna förebygga brott om man inte får föra register över vissa kategorier av befolkningen som är överrepresenterad i brottsstatistiken?

 

Hur skall polisen kunna lösa brott om man inte får bedriva underrättelseverksamhet och kartlägga kriminella grupperingar?

 

Hur tror ni Säpo jobbar med de islamister vi bevisligen har boende i vårt land? Jag är helt övertygad om att det finns mycket gällande släktförhållande registrerat hos Säpo och hur dessa personer reser inom landet och utomlands. Något annat vore mycket förvånande!

 

Hur kartlägger polisen och Säpo de olika MC-gängen i Sverige?

 

För mig är det en självklarhet att polisen och Säpo samlar in uppgifter som registreras och används i kommande utredningar eller till förebyggande verksamhet. Samtidigt förutsätter jag att dessa register hanteras på ett ansvarsfullt sätt så att de inte läcker ut till obehöriga och att de endast används till det de är upprättade för.

Alfsson jämför alltså romer(en folkgrupp) med islamister, MC-gäng och kriminella grupperingar. Olämpligt? Ja! Rasistiskt? Ja! Vidrigt? Ja! Faller det under SD:s nolltolerans mot rasism? Troligtvis inte då Alfsson sitter i riksdagen.

Alfsson avslutar inlägget med att ge sitt fulla stöd till polisens register:

Vill vi att polisen skall bli mer effektiva i sin verksamhet och att det blir fler personer som lagförs för brott i vårt land så får vi nog tyvärr acceptera att polismyndigheten registrerar personer efter vissa typer av grupptillhörighet, även om en av dessa faktorer kan handla om utländsk bakgrund.

 

Jag förutsätter att alla vill leva i ett så tryggt samhälle som möjligt och då måste våra myndigheter inom rättsväsendet ges de allra bästa förutsättningarna för att lyckas med att ge oss ett tryggt samhälle. Idag har vi ännu inte kommit dit! Utan utvecklingen går snarare åt fel håll. Ivrigt påhejad av de politiskt korrekta i vårt land.

Enligt Alfsson måste vi alltså acceptera att etniska register över vissa folkgrupper upprättas. Vi måste göra det för att romer enligt Alfsson är att likställa med MC-gäng/islamister och skall behandlas som sådana. Accepterar vi inte etniska register är vi bara ”PK” och försöker motverka polisens arbete.  Alfsson nämner inte ett ord om de 1000 barn som polisens register. Hur ser Alfsson på dem? Är de romska barnen bara blivande brottslingar som måste registreras?

Ska vi ta det ett steg längre? Ska vi kanske be romer ha något märke på skjortärmen som skiljer ut dem från andra? Ett litet nummer tatuerat på handleden kanske?

Alfsson text är så djupt rasistiskt, odemokratisk och framförallt skrämmande med tanke på att han sitter i vår riksdag och kan påverka lagstiftningen på ett sådant sätt att sån här registrering blir laglig.

Vill SD visa att man menar allvar med sin så kallade ”nolltolerans” finns det bara ett alternativ. Kasta ut Alfsson och det SD snarast!!!

***UPPDATERING***

Aftonbladet har nu nått Alfsson för en intervju:

Alfsson säger till Aftonbladet att det är rätt att registrera romer i särskilda register.

– Ja, det är rätt att registrera romer så till vida att om de så att säga har ägnat sig åt kriminell verksamhet, precis som det är rätt att föra sådana dokument för alla som begått brott. Ja, det är inget konstigt med det.

Men i det här fallet är det ju inte ett brottsregister, utan ett register baserat på etnicitet.

– Det förekommer säkert i andra register också där man registrerat mc-gäng eller islamister eller vad Säpo nu har i sina register så förekommer det säkert också, säger han.

Riksdagsledamoten försvarar Skånepolisens register med att det innehåller uppgifter som vem som helst kan hitta på nätet.

”Det handlar inte om några hemliga uppgifter utan endast personuppgifter som finns att tillgå på nätet för vem som helst, skriver han på bloggen”.

Alfsson likställer även registret, där romers släktskap har kartlagts, med privatpersoner som släktforskar.

”Faktum är ju att många privatpersoner lägger upp sin släktforskning på nätet idag”, skriver riksdagsledamoten.

***OBS!!!***
Inlägget i sin helhet utifall det skulle ”råka” försvinna:

fsdfsfsdgsgd

 


Stötta vår verksamhet
  • 10
    Delningar