Dumheter

SD-Kuriren sampublicerar med rasistisk blogg och låter sparkad politiker skriva krönika

Written by Henrik Johansson

Innan valet kunde IRM avslöja att Malmöpolitikern Eva-Marie Olsson skrivit på den rasistiska bloggen ”Petterssons blogg” där hon bland annat raljerat över den växande ”negroida” befolkningen. Både IRM och Sydsvenskan försökte konfrontera Olsson med hennes uttalanden, försök som i båda fallen slutade med att vi blev ivägkörda. IRM blev som ni kanske minns kvarhållna av polisen och Sydsvenskan blev utknuffade från en presskonferens. Olsson blev, efter många om och men, utkastad ur SD, men idag kan IRM avslöja att Olsson är tillbaka på Petterssons blogg och att SD-Kuriren nu plockat upp hennes artikel.

Så för att göra en kort sammanfattning. Olsson sparkas för att hon skrivit på en rasistisk blogg, hon börja skriva för bloggen igen efter sitt avsked från SD och nu börjar SD-kuriren publicera samma artiklar. Only in SD….. 

1

Rasistiska SD-Kuriren

 

2

Rasistisk blogg

Den uppmärksamme noterar att Petterssons nu påstår att texten är från Olssons FB-sida och inte något som publicerats direkt på den rasistiska bloggen och det hade väl varit fine, om det inte typ hände varje dag. Flikarna ni ser i bilden nedan är alla utom en ”saxade” från Olssons FB, och det är bara ett axplock:

3Lite kuriosa angående Olsson och hennes anställning i Malmö. Enligt källor till IRM var det välkänt att Olsson innan sin anställning hos SD Malmö skrivit på den rasistiska bloggen. Det hade till och med uppstått en mindre konflikt kring hennes anställning på grund av hennes engagemang på den rasistiska bloggen. Man menade att detta kunde vara skadligt för partiet, men ledande företrädare hade då avfärdat åsikterna och sagt att eftersom Olsson skrivit under sina artiklar med ”Eva-Marie” så skulle inge tro att det var hon, för ingen är ju ”dum nog” att skriva under med sitt riktiga namn.

Än en gång, only in SD…..

Vid tangentbordet

Henrik

OR IS IT!?

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 970
    Delningar