Dumheter

SD-man ”Muslimerna ska kontrolleras och nya lagar borde skapas”

Vi har tidigare rapporterat om Pär Norling, kommunfullmäktigeledamot i Bollnäs, som vill införa totalförbud mot islam. Tidningen Hela Hälsingland har nu följt upp ärendet och konstaterar att SD inte har haft tid att utesluta Norling.

”Pär Norling är fortfarande medlem i Sverigedemokraterna. Inget beslut om en eventuell uteslutning ur partiet togs vid SD:s partistyrelse i helgen. Ärendet togs aldrig upp. Det fanns inte ens med som en punkt på dagordningen.

- Det stämmer, säger Martin Kinnunen, pressansvarig. Pär Norling-fallet kommer upp vid nästa partstyrelse, i slutet av november. Det hanns inte med nu.”

Norling har sina egna idéer varför han inte än blivit utesluten:

”- De skjuter fram det här för att ”döda ut” det. .

”Döda ut”?

- Ja, de vågar helt enkelt inte utesluta mig”

Norling berättar också om det massiva stöd han fått för att förbjuda islam:

”- Partikamrater från hela Sverige har ringt och backat upp mig och sagt att om jag blir utesluten så lämnar de partiet. Det är så många som stöder mig, ska du veta.”

Om detta påstående stämmer så har vi alltså ett parti i Sveriges riksdag som påstår sig vara demokratiskt, men i realiteten har en stor intern vilja att avskaffa religionsfriheten. En frihet som står med i de mänskliga rättigheterna.

Bonuscitat

”- Sagt är sagt. Jag ångrar inte ett ord av vad jag sa. Muslimerna ska kontrolleras och nya lagar borde skapas.” Pär Norling

 


Stötta vår verksamhet