Dumheter

SD-politiker angående registrering av romer: ”Skulle inte romer vara problem i brottsperspektiv?”

Under morgonen briserade den mediala bomben om att romer olagligt registrerats hos polisen. DN rapporterade att 4000 romer varav 1000 barn funnits i registret:

Svensk polis har upprättat ett olagligt register över romer. Totalt innehåller det 4.029 människor spridda över hela landet. Registret anses värdefullt av polisen, används i polisarbetet och är öppet för ett stort antal anställda. Över tusen av de registrerade är barn. Det finns exempelvis 52 tvååringar i polisens romska register. Anledningen till att de förts in där: de har fötts i romska familjer. Registret visar inte brottslighet. Många vuxna som hamnat där är ostraffade. Det handlar om en kartläggning av släktband: ett biologiskt baserat register.

Hur har då Sverigedemokraterna reagerat på denna nyhet? Tro det eller ej så har de flesta reagerat fördömande, men vi har noterat att det ”kliat” i fingrarna på flera representanter. Först ut att relativisera och försöka ”problematisera” DN:s avslöjande var Södertäljepolitikern Tommy Hansson:

dfdfwefwgweg2wNej Hansson vi behöver inte ”problematisera” register baserat på biologi över SVENSKA medborgare och framförallt barn! Sånt ska vi inte syssla med i en demokrati, PUNKT.

Hanssons uttalande gick inte obemärkt förbi:

fsdfsdfgwegwer

 

Uttrycket DM som Jimmie Åkessons pressekreterare använder betyder ”direktmeddelande” på twitterspråk och ”partipiska” på politikerspråk.

Kinky Elvis gets whipped

***UPPDATERING***

Vi han inte mer än trycka på publicera innan Hansson twittrar ut följande:

sddasfsfasf

 

Fler reaktioner från SD:are:

xcxbrheth


Stötta vår verksamhet