Dumheter

SD-politiker anser att judisk tro ska respekteras, men hånar samtidigt muslimer

Det är absolut inte förta gången vi stöter på inkonsekvens /hyckleri hos SD och dess politiker, men vi tror nog att SD:s Tommy Hansson nu tagit hem priset som årets största hycklare. I ett inlägg på Hanssons blogg skriver han om traditionerna som hänger ihop med det judiska nyåret. Inlägget är informativt och respektfullt skrivet gällande den judiska högtiden. Notera att vi skrev ”respektfullt”:

Det judiska nyåret har flera bottnar. Det var på denna dag som G-d (jag använder i denna text detta judiska sätt att återge namnet på den allsmäktige skaparen, vars hela namn inte får skrivas ut) fullbordade skapelsen genom att skapa den första människan, Adam. Dennes första handling skall ha varit att utse G-d till universums konung och att därefter uppmana alla varelser att jublande utbrista:

Superfint att Hansson respekterar judarnas önskan att inte skriva ut hela namnet på ”G-d”. Superfint Hansson! Men, men, men och men… Hur respektfull är Hansson mot muslimer och deras likvärdiga önskan om att man inte ska avbilda profeten Muhammed? Är Hansson konsekvent? NÄÄÄÄÄ…

Vi gjorde en snabb sökning på Hanssons sida och utan att lägga större energi på vår research finner vi fyra bilder på profeten. Varav två är profeten framställd som en bomb och en som framställer muslimsk ofödda barn som en bomb.

Föraktet mot muslimer och Hanssons inkonsekvens har väl aldrig varit mer uppenbar!


Stötta vår verksamhet