Dumheter

SD-politiker - det är åt helvete med alla muslimer, de hör inte hemma här

Barbro Williams facebook
Written by Oscar Schau

Sverigedemokrater är som vi alla vet experter på att blanda ihop vanligt troende folk med religiösa fanatiker. Som suppleant i styrelsen för SD i Ale sitter Barbro Williams. Hon är ett gott exempel på detta då hon i en facebookkommentar skrev följande:

IS är FARLIGA för världen dom är födda av Jävulen helt utan hjärna liksom du.så lägg ner ditt predikande om IS och Jihadister liksom troende muslimer, dom passar inte in i vår kultur år 2014. Dom lever kvar i stenåldern, om du vet vad detta är? Rekommendation från mig och många fler : köp en Enkel biljett till där du kommer från

Efter att Williams farit fram på internet som en brett svepande vind och slagit ihop islamister, ISIS och vanliga troende muslimer till en enda stor kålsuparsoppa bestämde vi oss på IRM för att ringa henne (lyssna på hela intervjun nedan). Varför muslimer fortfarande enligt henne lever kvar i stenåldern ville hon inte svara på, men vi fick höra att hon i alla fall tycker att ”det är åt helvete med alla muslimer, troende muslimer, jihadister och alla fundamentalister”. Williams passade också på att förtydliga att de inte passar in i det svenska samhället:

Då undrar jag för femtielfte gången varför du skriver att troende muslimer lever kvar i stenåldern och inte passar in i Sverige?

– Tycker du att de passar in?

Självklart. Det är människor vi pratar om. 

– Okej, då har vi delade meningar.

Vi rekommenderar dig varmt att lyssna på hela intervjun. Du kommer inte att ångra dig. Efter att Barbro Williams lagt på luren skickade hon ett sms där hon förklarade att hon har åsiktsfrihet och att hon skrivit det hon gjort som privatperson. Politiker slipper dock inte granskning bara för att de viftar med åsiktsfriheten.

 


Stötta vår verksamhet