Dumheter

SD Sigtuna skämtar till det - om man hetsar mot muslimer blir man utesluten

Under gårdagen publicerade Aftonbladet en krönika om hur det blivit ett spel att ge sig på kvinnor i slöja. Krönikören skriver bland annat detta:

”Här i Sverige har ju Sverige­demokraterna till exempel högst medvetet målat upp slöjbärande småbarnsmammor som det stora hotet mot svenskheten. Flaxande vålnader som roffar åt sig pensionärernas ATP-poäng.”

Vilket fick SD Sigtuna att reagera och hävda att detta inte är något som en Sverigedemokrat sagt, och om hen hade gjort det så skulle hen blivit utesluten direkt!

”Det jag reagerar över är att, jag vet inte om Sverigedemokraterna vid något tillfälle hävdat att slöjbärande småbarnsmammor är det stora hotet mot svenskheten, men när man sedan fyller på med ”flaxande vålnader som roffar åt sej pensionärernas ATP-poäng” och ”Hijab-häxornavandrande tält som föder barn i rasande takt

[…]

Om en Sverigedemokrat hade uttalat ovanstående så hade nog personen blivit utesluten ur partiet direkt, det råder nämligen 0-tolerans i Sverigedemokraterna när det gäller rasism ”

Okej, har vi uppfattat detta rätt nu? Är det bara vi eller är det så att SD Sigtuna, som oftast helt enkelt inte hänger med (som den gången då de ansåg att förföljelse inte är skäl nog att få skydd i Sverige), nu återigen trasslat in sig genom att påstå att Sverigedemokraterna aldrig påstått att slöjbärande småbarnsmammor är ett hot mot pensionärer. Well, SD förbered er för årets chock: Ni inte bara har hävdat det, utan det var er…. wait for it… valfilm!

Och att SD Sigtuna även menar att det inom partiet råder nolltolerans mot rasism måste vi ändå erkänna är väldigt intressant. Vi antar att detta med att springa runt på stan med järnrör, kalla människor för ”babbe” och skrika åt andra att ”detta inte är deras land”, för att senare kunna förhandla om en comeback i politiken, bevisar att SD är partiet som har nolltolerans mot rasism?

Ett välvilligt råd, SD Sigtuna, det går att undvika att skjuta sig själv i foten, om ni faktiskt tänkte en extra gång innan ni väljer att trycka på den där ”publicera”- knappen på er hemsida.


Stötta vår verksamhet