Dumheter

SD vill bojkotta Max efter förslag om fler chefer med utländsk härkomst

Written by Henrik Johansson

Minns ni Stefan Falktorp? Alltså kommunpolitikern från Partille som hävde ur sig att det är helt alright att knuffa in en kvinna i en vägg, dra henne i håret samt dunka hennes huvud i väggen - såvida man bara gör det en gång. Nu flyger grodorna ur munnen på Stefan igen. Han har nämligen fått nys om att Max hamburgare tänker anställa 50 utrikesfödda svenskar till chefspositioner innan 2018. Fasa och oreda! Nyheter 24 rapporterar:

 VISBY. ”Utan mångfald - ingen tillväxt”. Så står det på de flygblad som hamburgerkedjan Max delar ut i Almedalen under politikerveckan. Företaget siktar på att anställa 50 utrikesfödda personer på chefspositioner innan 2018.

”Jag föreslår att vi SDare bojkottar Max från och med nu”, skriver Stefan Falktorp, ordförande för Sverigedemokraterna i Partille, på Facebook.

Falktorp uppmanar nu till bojkott av den genomsvenska hamburgerkedjan. Bara tanken på att utrikesfödda plötsligt ska tillåtas bli chefer låter naturligtvis fasansfullt. Frågan är bara vad som händer om SD:are fortsätter bojkotta svenska företag med ett, enligt dem, oanständigt antal utrikesfödda chefer. Inte minst för sverigedemokraternas skull. Vart annars ska de äta? Det måste ju finnas alternativ till  falafel och andra mångkulturella nymodigheter.

Av Oscar Schau

 

 


Stötta vår verksamhet