Granskning

SD-politiker raljerar över den ”växande negroida populationen” och förutspår inbördeskrig

Eva-Marie Olsson
Written by Oscar Schau

Eva-Marie Olsson, bland annat politisk sekreterare och nämndeman för Sverigedemokraterna i Malmö, har efter IRM:s granskning visat sig vara samma Eva-Marie som varit en flitig skibent på den hatiska sajten Petterssons blogg. På sajten har SD-politikern Olsson medverkat parallellt med sina uppdrag som nämndeman i tingsrätten och ersättare i förskolenämnden och fortsatte skriva fram till endast några dagar innan hon tillträdde posten som politisk sekreterare. Mängden osmakliga och rasistiska inlägg är slående.

IRM har under två dagar försökt nå Olsson för en kommentar via telefon och sms utan resultat. Då detta inte gått vägen bestämde vi oss för att utrustade med kamera ringa på hennes bostad i Malmö. På gatan utanför huset träffar vi på Olsson som avvisar min framräckta hand när jag presenterar mig och vägrar svara på hur hon ser på användningen av ordet ”negroid”. Det som följde var att Olsson ringde polisen, att jag (Oscar Schau) blev falskt anklagad för att ha hotat henne, att tre piketbussar och en polismotorcykel körde upp på den lilla gatan, tog ifrån oss vår kamera och tvingade upp oss mot ett staket där vi genomsöktes efter vapen. Nu har vi dock problem med uppspelningen av ev-bandet innehållandes material från vårt möte med Eva-Marie Olsson. Är du bra på kameror och tror att du kan hjälpa oss – hör av dig på [email protected] Vi kommer att återkomma med en längre redogörelse så fort vi får fart på utrustningen. 

Bild Oscar Schau efter tumultet med polisen

Bild Oscar Schau efter tumultet med polisen

Nu till själva granskningen. Samtliga skärmdumpar hittar du längst ner.

IRM fick fick upp ögonen för Olssons aktivitet på Petterssons blogg då hon på ett Disqus-konto presenterat sig med namn och länkat till ett eget inlägg under signaturen ”Eva-Marie”. Där skriver hon också att ”mussarna (muslimerna, vår anm.) vill rasera vår yttrandefrihet”. OBS! Alla skärmdumpar får användas fritt med cred 

evamarie1

När vi sedan gick igenom delar av författararkivet tillhörande Olsson hittade vi där ett tjockt lager rasism mot framförallt muslimer men även mörkhyade och romer. Vi ska här gå igenom några axplock och börjar med hur Olsson raljerar över den ”växande negroida populationen”.

Skärmavbild 2014-08-11 kl. 21.42.00

 

Inte nog med att Olsson använder sig av det extremt nedsättande ordet ”negroid” som härrör från äldre tiders rasbiologi – hon ber också svenska medborgare att ”åka hem” för att de hållit en demonstration. Det hade varit intressant att även få veta varför Olsson anser att svenskar med mörk hudfärg hör hemma i ett afrikanskt land och inte i sitt hemland Sverige. Svaret stavas renodlad rasism.

Vi slår nu ihop Eva-Marie Olssons hävdande att ”mussarna vill rasera vår yttrandefrihet” med ett antal andra av hennes muslimrelaterade inlägg. Olsson skriver till exempel att koranen är värre än Adolf Hitlers bok Mein Kampf, att ”vi borde strypa lite bidrag så kanske Allah ge dom en fingervisning” så att de enligt Olsson slutar ”yngla av sig” och att muslimers barn på grund av osolidarisk uppfostran ”krockar” med ”våra barn”.

Skärmavbild 2014-08-11 kl. 21.53.17

Skärmavbild 2014-08-11 kl. 21.59.14Skärmavbild 2014-08-11 kl. 20.19.01

I korthet finner vi här en förtroendevald politiker som anser muslimer värre än Hitler och hans fanatiska SS-soldater och tror att de genom infiltration av samhället vill störta den demokratiska ordningen. Olsson tror också att ”nya svenskar” överlag har en fundamentalt annorlunda människosyn som gör att de hoppar på och slår andra på grund av mörkare hudfärg eller om den de möter inte är ”ingifta kusiner eller religiösa bröder”. I samband med detta kan vi också ta upp hur hon skrivit att ”muslimer hatar och mobbar judar” till skillnad från andra ”gamla” malmöbor. Hon skriver också att ”de äter oss” och förutspår vid ett tillfälle ett religionskrig i Sverige på grund av de tänkta olikheterna muslimer och icke-muslimer emellan. Vidare vill hon även begränsa muslimers rätt att skaffa barn. Till sist kallar hon upprepade gånger muslimer för till exempel ”hucklen”, ”pyjamastomtar”, ”somaliska tält” eller bara ”skumt folk” (se nedan). Detta stavas rasism.

Det Olsson skrivit om romer faller inom de regelrätta rasistiska ramarna och handlar i vanlig ordning om att romer döljer sin ofantliga rikedom och snyltar på resten av samhället. Ungefär så som det lät angående judar i Hitlers Nazi-Tyskland, apropå det. Så här skriver hon:

evamarie2

Budskapet lyder således: ”zigenare” är inte att lita på och de parasiterar på samhället genom att bland annat trots sitt generella välstånd kräva socialbidrag och tigga på gatan. Klassisk rasism.

Nu när vi gått igenom våra axplock lämnar vi dig som läsare med de övriga skärmdumpar vi tagit på texter och kommentarer skrivna av Eva-Marie Olsson. Här kan du finna hur hon kallar invandrare för ”ockupanter”, hur invandringen orsakar Sveriges undergång, hur Olsson hyllar den våldsamma och rasistiska English Defence Leagues f.d ledare Tommy Robinson och att en enligt Olsson bör akta sig för mordiska arabungdomar. Håll för näsan.

 


Stötta vår verksamhet
  • 4
    Delningar