Granskning

Avpixlat publicerar sin värsta text någonsin - Breivik jublar förmodligen i sin cell

avpixlat
Written by Henrik Johansson

Mycket skit har vi läst under våra två år av att granska Kent Ekeroths kärleksbarn Avpixlat, men det inlägg som publicerades under gårdagen på Avpixlat kan nog vara den största hög av rasistiskt skit vi någonsin skådat. Vi kommer att anmäla Avpixlat för hets mot folkgrupp och vi hoppas att även ni, våra läsare, tar er ner till närmsta polisstation och gör detsamma.

Här har ni instruktioner för hur man gör en polisanmälan och det ni vill anmäla för är hets mot folkgrupp. Mejla gärna oss med uppgifter på just er anmäla så sammanställer vi allt. Oss når ni på [email protected]

Vi ska göra vårt bästa för att ingen missar vad bloggen som Jimmie Åkesson kallar för ett ”viktigt fenomen” publicerar för fruktansvärd hets och vi hoppas att ni läsare hjälper till att sprida inlägget!

Inlägget börjar med att man jämför islam med nazismen, en jämförelse som är vida spridd bland SD-politiker: 

Nazism var den härskande ideologin i Tyskland från 1933 och ledde till andra världskriget och till outsägliga lidanden för judar, zigenare, slavarbetare och andra. Vem vill säga något uppskattande om nazismen? – Ingen, trodde man. Men vänta, vi har ju Ahmadinejad, han sa att hela den där historien om de onda nassarna bara var ett påhitt och Förintelsen fria fantasier. Och Hitlers bok ”Mein Kampf” är en storsäljare i den islamiska världen. Kan det finnas beröringspunkter?

Ja, det gör det faktiskt. Himmler (Gestapo) uttalade sig erkännande om islam: ”En fin religion för en soldat… lovar sex i paradiset för den som faller i strid …” En annan vän var stormuftin i Jerusalem, som uppmuntrade Adolf Eichman att forcera judeutrotningen. Låt oss göra en liten jämförelse mellan nazism och islam i en tabell:

Att författaren inte ens reflekterar över att hen använder Himmler som källa säger en hel del om fortsättningen på detta vidriga inlägg. Man fortsätter med att publicera en tabell för att visa att islam är värre än nazism:

xzvxcvxcb

 

Man fortsätter texten med att konstatera att en muslim är samma sak som en nazist:

Vad tycker du? Skulle du vilja ha en nazist i riksdagen? – Så klart inte! Men en muslim accepterar du? Detta är ett typiskt fall av doublethink, en term som uppfanns av George Orwell i hans roman ’1984′. Det är när man anser att en sak är ond och en annan sak är god fast de i grunden är ett och samma

Redan här börjar man fundera på om det är självaste Breivik som fått en text publicerad på Avpixlat och då har vi inte ens kommit en tredjedel:

Man skäms nästan att citera och medge att en svensk kan vara så naiv, men någon sa: ”vi skall vara snälla mot muslimerna för att dom skall vara snälla mot oss när dom får makten …”. Vad som väntar oss, när muslimerna genom invandring och hög nativitet kommit i majoritet, är dhimmi-status, en ställning som andra klassens medborgare i vårt eget land. Hela rättssystemet blir ett annat, en kvinna som våldtas bör inte gå till polisen, risken är att hon fälls för ”otukt” och han går fri. En muslim misshandlar en kristen – gå till polisen? Bättre inte, han blir aldrig fälld i en Sharia-rätt för han är just muslim och du är dhimmi. Låter det kul?

Man fortsätter med påståendet att slaveri är djupt inrotat i islamsk ideologi och att det är omöjligt att förbjuda slaveri i den muslimska världen då det skulle strida mot sharialag. Man menar också att muslimska pappor ser sina döttrar som en ”ekonomisk tillgång” och att muslimer ser kvinnor som kameler:

En dotter är en ekonomisk tillgång, hon kan säljas för en hemgift och om hon blir ”bra” gift, höjer hon faderns status. Å andra sidan fördärvas ”varan” lätt: Om hon inte är oskuld när hon går in i äktenskapet, är hon värdelös, och värre än så: hon drar vanära över sin far och hela hans klan. Detta måste till varje pris förhindras och i förebyggande syfte utsätts hon för könsstympning vid den späda åldern av 3-4 år, dvs väl före puberteten.

[…]

En kamel utan ägare i öknen. Då kan man ta det ägarlösa djuret som rättmätigt byte. Samma gäller också för en kvinna. Hon blir då  din slav och du kan göra med henne vad du vill. I västerlandet, när muslimen ser en ensam kvinna, ”syndigt” klädd och på ett olämpligt ställe, så frågar han sig ”har hon verkligen en ägare som passar upp på sin egendom som det bör sig?” Denna kvinna, utan ägare, är fritt vilt säger han sig, och man kan ta henne i besittning. Och vad kan man göra med henne – sex är ett bra alternativ, hon är ju ditt byte! Men sen har hon ingen användning mer, så låt henne löpa. Så står det i Koranen, hon tillhör dig, hon är ”vad din högra hand besitter”. Sen kommer de dumma otrogna och tjafsar om att du har våldtagit henne, men vad väntar de sig? Hon var ju ditt legitima byte.

Textförfattaren har såklart även en ”slutgiltig lösning” på muslimerna:

Vad skall man göra – om man inte vill leva som dhimmi (eller bli muslim förståss)? Att tro att vi kan övertyga dem, förklara för dem, få dem att acceptera, är utsiktslöst (Sennels). Vi måste tala maktspråk, sätta ned foten, säga:

I Sverige gäller våra lagar, de är inte gudomliga, vi har själva stiftat dem och vi anser dem bättre. Om ni vill bo i Sverige måste ni följa dem även om ni tycker att Sharia är bättre – annars har ni ingen plats i Sverige. Och om ni inte rättar er, kan ni bli utvisade. Gör ett avtal med invandraren: du får följande … och i gengäld måste du observera följande … och om du inte uppfyller din del av avtalet – ut.

[…]

Förklara alla detaljer och låt de skriva under. Och den som bryter avtalet skall ut – det är det enda de är rädda för. Och tyck nu inte synd om några stycken som pga sitt eget val blir avvisade – tyck i stället lite synd om vårt land som islamiseras och föröds.

Vi kommer självklart inte göra en djupare analys om hur inlägget är fel, det vore ungefär lika dumt som att bjuda in Breivik för att debattera om det han gjorde var rätt eller fel. Däremot kan vi utan tvekan säga att detta var bland de vidrigaste och mest rasistiska texter vi någonsin läst.

Det är på hög tid att polisen gör sitt jobb och gör ett ingripande mot Mats Dagerlind och Kent Ekeroth då de är de personer som gång på gång pekats ut som de drivande bakom Avpixlat. Texten ÄR hets mot folkgrupp och någon borde dömas för det!

Mer om Avpixlat, vilka som driver den och hur den hyllats av SD:

Mer om Avpixlats rasism och uthängningar: 

 

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 418
    Delningar