Granskning

Mr Avpixlat polisanmäld för HMF - våldtäkt är djupt rotad i den muslimska lågkulturen

ingress och rubrik Mats dagerlind avpixlat
Written by Atilla Yoldas

”Visst är våldtäkt och kvinnomisshandel djupt rotad i den muslimska kulturen”

Så lyder rubriken på krönikan som Mats Dagerlind glömde ta bort. Efter att ha blivit chefsredaktör och ansvarig utgivare för Avpixlat, kan vi avslöja att Dagerlind valt att mörklägga sidans artiklar som publicerats innan årsskiftet. Ironiskt nog missar han att ta bort sin egen krönika som innebär att han kan bli fälld för hets mot folkgrupp.

ingress och rubrik

 

Om ni tror att utdraget ovan är det saftiga partiet i krönikan har ni väldigt fel. Det är enbart den inledande ingressen. Håll i hatten och lagboken:

”Den vilsegångna svenska feminismen har gett muslimska invandrare frikort att förtrycka sina kvinnor i de talrika etniska enklaver som numera finns i vårt land. För vad är väl hedersmord, tvångsäktenskap och könsstympningar jämfört med en vit medelålders svensk man i en gubbig kommunfullmäktige eller bolagsstyrelse? Att inte spela Sverigedemokraterna i händerna har högsta prioritet. Hellre än att riskera det tiger man om det invandrarkulturella kvinnoförtrycket och offrar en hel generation unga kvinnor som vill leva i samma frihet som sina svenska systrar men nekas detta genom hot, våld och inte sällan mord.

[…]

Följaktligen är det också tabu att antyda att våldtäkt och kvinnomisshandel skulle vara en del av den muslimska lågkulturen.

[…]

 

verkligheten utanför åsiktsetablissemangets skyddade zoner och plattitydfraser är det emellertid svårt att inte hålla med Michael Hess och Linus Bylund

Wait for it…

”Det val en kvinna har är inte sällan begränsat till att bli sexuellt utnyttjad eller misshandlad. Har kvinnan tur blir hon bortgift med en man som inte misshandlar henne och tvingar till sig sex men många har inte den turen. Islamsk fostran förvandlar de flesta pojkar till män som är emotionella krymplingar och har nära till våldet.

Och här kommer finalen… Kommer ni ihåg när Michael Hess dömdes för hets mot folkgrupp och försvarades av Linus Bylund och Richard Jomshof? HMF-uttalandet från Hess såg då ut såhär:

493x281xsiisdhsf.png,Mic_.5s1XD6Lqnp.png.pagespeed.ce.5s1XD6Lqnp

Se nu om ni finner någon likhet mellan Michael Hess olagliga uttalande och följande utdrag ur Mats Dagerlinds krönika:

En svensk tjej som en varm sommardag går i linne och kort kjol och utan manlig släkting som övervakare och kanske rentav har druckit alkohol betraktas ur ett muslimskt kulturellt perspektiv inte som stort bättre än en prostituerad.

[…]

Att förneka att våldtäkt och kvinnomisshandel är rotat i islamsk kultur är lika verklighetsfrånvänt som att påstå att inte kvinnor också i vår egen historia varit tämligen rättslösa mot dylikt.”

Erkänner vi idag att våldtäkt och kvinnomisshandel faktiskt är en del av den i många avseenden efterblivna islamska kulturen finns det i varje fall en chans till förändring och att vi imorgon kan säga att så inte längre är fallet. Eller så kan ni verklighetsförnekare polisanmäla mig också med åberopande av de hets- och diskrimineringslagstiftningar som för var dag blir allt svårare att skilja från muslimsk blasfemi- och sharialag.”

Vi på IRM håller, för en gångs skull, med Mats Dagerlind angående en punkt. Det är dags för oss ”verklighetsförnekare” att polisanmäla skiten ur honom – vi, och alla ni som läser detta. Enligt uppgifter till IRM har, nu på morgonen, flera personer anmält Mats Dagerlind för hets mot folkgrupp. Nu kör vi.

Tack för att du underlättar vårt arbete, Mats!

* applåder/facepalms *

 ***UPPDATERNG***

APAPAP Mats! Vi ser nog att du försöker justera texten i efterhand. Det här är alltså killen som först stöddigt stoltserar med ”Eller så kan ni verklighetsförnekare polisanmäla mig” bara för att i efterhand fegt försöka sopa hetsen under mattan…

dfsfsdf

Till vänster är en förebild och höger är efterbild

Mats Dagerlind har även intervjuat sig själv på Avpixlat och där bestrider han att texten skulle utgöra hets mot folkgrupp. Men ändrar alltså texten för att vara på säkra sidan eller vadå???

I texten kritiserar jag problematiska inslag i en ideologi och kultur. Artikeln utgör en del av en viktig samhällsdebatt i Sverige, ett land som genom extremt hög invandring från den muslimska delen av världen påverkas i all högre grad av denna religionsideologi och kultur som på många sätt är inkompatibel med vårt demokratiska, sekulära och jämställda samhälle.

Jag kommer inte att ta bort texten och jag bestrider bestämt att den skulle utgöra hets mot folkgrupp.

Den redigerade delen i originalutförande

Den redigerade delen i originalutförande


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela