Vi på IRM har mer eller mindre slutat skriva om Ingrid Carlqvist och hennes blogg Dispatch International då vi gör bedömningen att de numera är totalt marginaliserade och ointressanta i SD sammanhang. Men eftersom att Sverigedemokraterna fortsätter anlita henne som föreläsare och stödjer Dispatch via pengainsamlingar utan att SD-toppen ryter ifrån så blir det svårt att helt släppa rapporteringen.

Senast ut i raden av vidriga uttalanden från Carlqvist kom efter att hon och hennes följeslagare Roger Sahlström trollat diskussioner om våldtäkt med islamofobisk propaganda. Flera personer ber Carlqvist och Sahlström att hålla sin rasism borta från diskussionen, men istället för att hörsamma folks vädjan blir man grövre:

dsgsdgsdgsgsd

Det känns inte helt omöjligt att Carlqvists uttalande kan falla under lagen om hets mot folkgrupp och ingen skulle vara gladare än oss om någon prövade fallet då Carlqvists uttalanden är snarlika de som SD-politikern Michael Hess dömdes för. Och som SD ställde sig bakom.

Men Carlqvist slutar inte där:

xzvzxvxzv

Att kalla offer för våldtäkt gråterskor(personer som får betalt för att gråta) kan vara bland det vidrigaste vi stött på, men att avsändaren är vi mindre förvånade över….

Mer om den diskussion som Carlqvist och Sahlström trollade kan ni läsa här:

Sedan i går har #mörkertalet fått enorm spridning på Twitter. På bara ett dygn har 9 500 twittrat under hashtaggen, som handlar om våldtäkter som aldrig anmäls. Främst kvinnor, men även enskaka män, berättar om vad de utsatts för.

***UPPDATERING***

Det tog inte lång stund innan Ingrid och Roger uppmärksammat vår text och Ingrid fortsätter med sitt hån av våldtäktsoffren som skriver under mörkertalet:

xzvzxvvcxv

En av personerna som gillat Ingrids hån mot våldtäktsoffer ärrrrrr trumvirvel och TADA! SD-politikern Michael Hess! Samma kille som dömdes för hets mot folkgrupp och som hela SD:s ledning ställt sig bakom.

zdfdfsdfs