Granskning

SD om flyktingkatastrofen - de som inte dör kan traska vidare, vi vill inte ha er här

Written by Henrik Johansson

Under torsdagen och fredagen avslöjade IRM att Kent Ekeroth och Joakim Larsson inte tvekade för att verbalt pissa på de människor som lever och dör i den humanitära katastrof som just nu pågår på gränsen till EU. Ekeroth kallade människor som står i ösregn, illa klädda och bakom taggtråd för ”lyxflyktingar” och Larson kallade rapporteringen av katastrofen för snyftreportage

Nu visar det sig, föga förvånande, att Ekeroths och Larssons uttalanden bara var en piss i oceanien…

Vi kan väl börja med killen som var tilltänkt att bli SD:s finansminister, fick avgå efter järnrörsskandalen, men som fortsatte jobba i hemlighet åt SD på deras tidning Samtiden:

Erik Almqvist Pippi

 

Artikeln som Almqvist länkar till inleds såhär:

Flyktingar går till fots mot Tyskland i desperat marsch

Flera hundra flyktingar som varit strandade på tågstationen i Budapest går nu till fots i en desperat marsch mot den österrikiska gränsen. ”De vill till inget pris hamna på de ungerska flyktingförläggningarna, då är det kört för dem att ta sig till Tyskland” rapporterar DN:s Jan Lewenhagen från Budapest. En man uppges ha dött när han försökte ta sig från tågstationen i Bicske.

Tror inte att det var Pippi Långstrumps avsikt att håna människor som försöker gå till Tyskland i ren desperation, men vad vet vi lixom. Skönt ändå att en skatteflykting, som Almqvist är, uttalar sig i dessa frågor.

Vidare passar Almqvist på att uttala sig om en annan desperat flykting:

Erik AlmqvistEn annan gammal SD-topp som bestämt sig för att gå all in, nu när människor lider som mest, är Kent Ekeroth:

11997120_10153036938017477_812832146_nSkönt ändå att Kent talar klarspråk, mitt under den humanitära katastrofen kommer SD rädda liv genom att se till att folk inte ”kan” komma hit eller se till att de inte ”får” ta sig hit. Om detta skulle misslyckas så har Ekeroth en plan B, Viktor Orban, Ungerns högerpopulistiske premiärminister:

11998028_10153036938012477_543259124_n

Ur artikeln som Ekeroth delar:

FLYKTINGKRISEN. EU hotas av massinvandring med miljoner flyktingar, som kan förvandla européerna till en minoritet, säger Ungerns högerpopulistiske premiärminister Viktor Orbán.

[…]

Samme Orbán sade sig i går vara beredd att stödja ett kvotsystem inom EU för att ta emot flyktingar, men att han inte ”vill ha ett stort antal muslimer” i Ungern.

Premiärministern säger samtidigt att Ungern inte kan låta tusentals migranter som vill fortsätta nordvästerut, men som nu sitter fast i landet, resa vidare.

En annan person som stödjer Orbáns förslag är SD-toppen i Borlänge, Ann-Katrin Löfwenhamn, hon som drömde om att somalier fick gratis körkort, men fick stanna i partiet:

Ann-Katrin

 

Idag fick också Löfwenhamn sin önskan uppfylld:

Ungerns Parlament har röstat igenom nya lagar gällande flyktingsituationen. Nu blir det olagligt att klättra över stängslet mellan Serbien och Ungern. Flyktingarna som gör det riskerar upp till tre års fängelsestraff.

Vi får väl se om hennes andra önskan går i uppfyllelse:

Ann-Katrin vänd båtarna

Tittar vi vidare på Kent Ekeroths projekt Avpixlat så kan vi se hur de försöker måla ut den döde treåringen Alans(kurdiska namn) pappa som om han ville fly för att fixa tänderna i Sverige, något som riksdagsledamoten Hanif Bali(M) slår ner hårt på:

Avpixlat tänder

SD-politikern Patrik Ohlsson från Ängelholm hakar dock på skitsnacket, men lägger till ett frågetecken så det ser ut som om han ställer en fråga istället för att sprida rasistiskt skitsnack:

Patrik Ängelholm

Avpixlats tolkning är en lögn och grov förvrängning av vad mostern säger, inte heller nämner de att tänderna blivit utslitna under IS-tortyr:

According to Canadian journalist Terry Glavin, who spoke to the aunt in Vancouver, Alan’s father Abdullah had been kidnapped during the Islamic State siege Kobane earlier this year and had all of his teeth pulled out.

He eventually managed to get his family across the border into Turkey, where they then encountered problems trying to get out of the country after being denied exit visas.

En annan skribent på Avpixlat, Björn Norström, resonerar med en före detta SD-kandidat(2010) om hur det känns att flyktingar drunknar. Den fd SD-kandidaten tycker det känns skönt och Norström jämför det med att flyktingar skjuter varandra:

10376994_669663456467765_2227495459581792130_nPå lokal nivå sprid också skitsnacket om att fadern till den döde treåringen flydde på grund av sina tänder. Här är det Jana Lund och Gunilla Gomér som står för den rasistiska mytbildningen:

Jana Lund tänderEn annan lokalpolitiker som går hårt åt flyktingarna är:Pål Ohlzon 2I inlägget som Ohlzon delar från den rasistiska bloggen ”Petterssonsblogg” kan man läsa följande:

FLYKTINGKRISEN. I går såg ni äckliga och vidriga Expressens bild på Aylan, 3, som drunknat och enligt uppgifter från pappan varfamiljen på väg till Sverige. Bilden, på löpsedeln hade rubriken ”Europa räddade inte Aylan, 3”. Det är jävligt, för jävligt att människor och särskilt små barn dör men att som Expressen och andra slaskmedia skylla på Europa är ynkligt. 

[…]

-Pettersson menar att det svenska sjupartiet är medansvariga som lockar med permanenta uppehållstillstånd utan möjlighet att söka asyl på plats. Pappan har naturligtvis också ett ansvar, familjen hade inte flytt direkt från strider i Kobane, Syrien utan bott i Turkiet i tre år där han hade jobb som frisör men han önskade ett bättre liv för sin familj.

Störst ansvar har dock de dysfunktionella muslimska araber som gång på gång drar igång krig av olika anledningar men alltid till Allah och Muhammeds ära och de dysfunktionella arabiska regeringar som trots enorma rikedomar inte låter folk sina arabiska broderfolk fly till dem tills det lugnat ned sig.

Ohlzon fortsätter:

Pål Ohlzon 1

Till sist har vi Bjarne Kragh, valberedningen i Perstorp-Klippan som menar att den fascistiska bloggen Fria Tider bevisar att flyktingar inte har skyddsbehov och att de är simpla snyltare:
Bjarne Krag snyltare

Mot denna bakgrund kan ni läsa hur den vikarierande partiledaren för SD ”skoja till det” angående den humanitära katastrofen som pågår just nu:

 Måste säga att jag är lite osäker och förvirrad kring vilka regler som gäller angående att politisera tragiska händelser. Listar nedan några av de förhållningssätt som jag uppfattat som de korrekta och moraliskt oantastliga och hoppas att någon inom etablissemanget omedelbart och med fast hand kan rätta mig om jag fått något om bakfoten:

Koppla mord på Ikeabesökare, svenskfientliga gruppvåldtäkter och andra våldsbrott begångna av nyanlända invandrare till invandringspolitiken = Fel och moraliskt förkastligt

Koppla antisemitiska attacker i Sverige, utförda av muslimer, till invandring, kulturkrockar och koranens budskap om att förfölja och mörda judar = Fel och moraliskt förkastligt

Koppla islamistiska terrorattacker till koranens budskap om att föra heligt krig och slakta otrogna = Fel och moraliskt förkastligt

Koppla dödsfall och lidande inom sjukvården och äldreomsorgen, som uppstått på grund av bristande resurser, till invandringens kostnader = Fel och moraliskt förkastligt (Man kan naturligtvis inte ställa grupper mot varandra. Eller nja, det är naturligtvis rätt att ställa kvinnor mot män, fattiga mot rika, rasifierade mot vita, HBTQ-personer mot heteronormativa, veganer mot köttätare, arbetare mot företagare, förortsbor mot innerstadsbor osv, men det är en helt annan sak)

Koppla massmorden och det ekonomiska misslyckandet i socialistiska stater till socialismen = Fel, historielöst och orättvist

Visa bilder på aborterade foster för att påverka abortpolitiken = Fel, respektlöst och moraliskt förkastligt.

Koppla massdöd, svält, sjukdomar och brist på utbildning i världens flyktingläger till ett för litet fokus på hjälp i närområdena och ett för stort fokus på en väldigt kostsam invandringspolitik = Fel och irrelevant

Koppla ett massmord begånget av en ensam, galen, knarkande, norsk frimurarwannabeenazistmaoist till alla former av nationalism, konservatism, kristendom, västerländsk kultur och vita människor i största allmänhet = Riktigt och relevant

Visa bilder på döda barn och använda en drunkningsolycka på havet mellan Turkiet och Europa för att försöka liberalisera svensk invandringspolitik ytterligare och för att anklaga alla svenskar som vill ha en reglerad invandringspolitik för att vara hjärtlösa barnamördare = Riktigt och relevant

Snälla säg till om jag missat något. Man vill ju inte framstå som kallhamrad, dubbelmoralistisk eller irrationell liksom…

Och det finns folk som fortfarande påstår att SD inte är rasister……

 

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 13K
    Delningar