Granskning

SD ordförande tror att ett folkmord utförs på Europas ”härskarfolk”

David Bergquist facebook
Written by Oscar Schau

David Bergqvist är ordförande för Sverigedemokraterna i Nacka. Bergqvist är en politiker som ser européer som ett härskarfolk – högre stående än ”främlingar” från andra världsdelar. Bergqvist är rasist och antisemit. Bergqvist myser med kända organiserade nazister. Håll för näsan.

Skärmavbild 2014-06-20 kl. 11.04.40

Här hymlas det som ni ser inte med rasismen. Bergqvist verkar dock hysa ett särskilt intresse för just det nordiska ”härskarfolket” som innan kristendomens utbredning här var både (enligt honom) mer hygieniska än sina grannar, men framförallt ett kulturellt högstående folk. Problemet? Kristendomen har rötter i mellanöstern.

vikingatiden

Vad Bergquist menar med sin status är att de europeiska härskarfolken och i synnerhet de nordiska än en gång står under attack av onda krafter från mellanöstern. Det är uppenbart att han menar islam, men en genomgång av hans Facebook tyder på att det även handlar om judar:

hgfgherSkärmavbild 2014-06-20 kl. 10.59.27

Schibstedts och Bonniers används här som den konspiratoriska marxistiska makteliten, en konspirationsteori som sprids vida i antisemitiska kretsar. Patrik Ehn som utan problem deltar i diskussionen i kommentarsfältet har ett långt engagemang bakom sig i diverse nazistiska organisationer. Han var innan medlem i nynazistiska Nordiska rikspartiet och är nu för tiden chefredaktör på den nationaldemokratiska tidningen Nationell idag.

Här följer lite mer rasism från Bergqvist. Han kallar afrikaner för” parasiter”, hävdar att svenska politiker utför ett medvetet folkmord på etniska vita svenskar, hyllar bland annat Leif Zeilon som grundade den superrasistiska kampanjen Bevara Sverige Svenskt på åttiotalet, raljerar över polska rörläggare och en bråkig skolelev vilken han, helt utan underlag, antar är mörkhyad.

Det är inget snack om att David Bergquist hyser en grovt rasistiska åsikter:


Stötta vår verksamhet
  • 21
    Delningar