Granskning

SD-politiker - jag kommer bygga en bomb och spränga mig själv i en moské

Written by Henrik Johansson

I vår granskning av SD-politikern Lennart Karlsson har vi tidigare kunnat visa hur Karlsson, under pseudonymen UNObserver, skrutit på diverse sajter om hur han under sin militära tjänstgöring låst in muslimer i en brinnande kyrka och låtit dem dö. Påståendena har inte kunnat bekräftas men Karlsson hävdar först att de till viss del stämmer, men ändrar sig senare och menar att det inte hänt. I denna del kommer vi titta närmre på hur Karlsson tagit med sig sina våldsfantasier hem till Sverige då han beskriver hur han ska begå självmord genom att spränga sig i en moské.

Uppdatering Karlsson förnekar nu att han skrivit dessa kommentarer och menar att någon måste ha kapat hans konto. 

Karlssons rasistiska hat genomsyrar i princip allt han skriver under pseudonym och våldsfantasier mot minoritetsgrupper i Sverige är något återkommande. I en konversation på den rasistiska bloggen Exponerat skriver Karlsson om hur han ska bygga en självmordsbomb och detonera den i en moské. Alla skärmdumpar finns i slutet på artikeln och får användas fritt med cred och länk:

Personligen skall jag gå till moskeen med en nyfylld väst som jag beslagtog och tömde i Jemen.
Eftersom jag är en fegis, enligt en som inte tyckte som jag på nätet, så ska jag be någon ringa till mig och vid tredje signalen så ombildas moskeen och jag till en raket i omloppsbana!
Allah ak’bar på Er!

Karlsson beskriver också hur han ska köra över poliser som kan misstänkas vara muslimer:

Personligen har jag talat med en lokal polischef om vådan av att på en svensk vägkontroll använda ”muslimifierad” polis med stoppspade.
Skulle ALDRIG stanna för en sådan individ då det kan resultera i min död.
Bättre då en överkörd skadad ”polis” där domstolen får avgöra det lämpliga i användandet.

Rösta SD 22 mars 2015!

[…]

Om någon maskerad med slöja eller annan muslimsk religiös symbol försöker stoppa mig kommer jag att köra över denna.
Om denna individ råkar vara utbildad vid Södertörns polisskola säger jag bara:
”Bad luck”!
I Sverige har vi Svensk polis!

SD 2014!

En annan sak som är återkommande i Karlssons fantasier är en ”utrensning” som bland annat Sverigedemokraterna skall genomföra. Han uppmanar poliser och journalister att genast säga upp sig för att undvika att dömas som ”femtekolonnare”:

Ni POLISER och journalister som vill bo kvar I Sverige efter rensningen, gör Ert jobb eller säg upp er, med motivering att Ni är bakbundna av politiska beslut. Gör det NU!
Dags att visa om ni är FÖR Sverige eller är ”femtekolonnare”!

[…]

Hoppas dessa landsförrädare fonderar pengar till de åtal som kommer i framtiden. När vinden har vänt kommer, i likhet med utrensningar efter andra världskriget, ”huvuden att rulla”!

[…]

Problemet ”svenskar” kommer att transporteras till ”mångkulturskolor” någonstans där ”finare folk” inte vill bo!
Sedan blir det mycket hus och lägenheter över, åtminstone tills de är nedslitna, vilket nog går fort, särskilt om zigenarna få röja fritt!
Fast stölderna minskar i islam-sverige, mest p.g.a. att alla tjuvar blir vänsterhänta p.g.a. att högerhanden kapas.
P.S. Till Ashelberg (guldtjuvens sonson) och Mattssons bombgrupp,, hagelbössan väntar på er!

Även präster och människor i förorten kommer att drabbas av denna ”utrensning”:

Helene Sturefelt, är inte kristen präst i Svenska kyrkan
Hon är Belsebubs tjänare en mycket kort tid på jorden och en lång, lång tid i skärselden.
Till sitt sällskap har hon DDR officeren Klein som också nyttjar kyrkan som sin egen plattform.
.
Rösta SD2014 för utrensning av förbrytare av alla slag!

[…]

Eftersom ”särintressets” egen profet, Reinfeldt ändrade lagen om ”förbud mot militär insats mot egen befolkning”, s.k. Ådalen-lagen, möjliggör ju detta insatser i ”No Go Zoner”.
När befolkningen i dessa zoner inser att rensningar kommer att genomföras kommer många att ”kastas ut” av de egna för att slippa uppleva ”hemlandstoner”.

Till sist berättar Karlsson även hur han släppt hunden på en kvinna med ”huckle”, något hunden blivit belönad för med extra godis:

Min hund är uppvuxen i Mena under mina år där.
Hon blir hysterisk om hon ser ett ”huckle”! Vet ej varför.
Idag vid rastningen mötte vi ett och jag ”tappade” kopplet.
Jä.lar vad de sprang! Grannen som också rastade sin hund frågade hur vi fostrat vår hund så bra?
Sen kom min ”kompis” tillbaka för dubbel dos av godis!
Trevlig Helg!

Karlsson säger till IRM att han inte har några uttalanden till oss, däremot har han pratat med Jönköpingsposten, något vi kommer återkomma till allt eftersom JP publicerar sina artiklar. Till flera medier förnekar Karlsson att uttalandena skulle gjorts av honom och menar att någon skulle kapat hans konto.

I den sista och avslutande delen av vår granskning kommer vi fokusera strikt på den rasism som Karlsson framför under pseudonymen UNObserver - den rasism som alltså inte även innefattar våldsfantasier eller eventuella krigsbrott.

Så här knöt vi Karlsson till UNObserver:

Efter ett tips till IRM började vi granska UNObserver och hur han beskrev sina familjeförhållanden, bakgrund och nuvarande tillvaro. Detta i sig höll för att knyta Karlsson till pseudonymen, men vår research bekräftades än en gång när Martin Fredriksson gav oss det mejlkontot som använts för att registrera UNObserver. Mejlkontot var nämligen knutet till den firma som Karlsson drivit i USA för att sälja navigationsutrustning till båtar.


Stötta vår verksamhet
  • 1.3K
    Delningar