Granskning

SD-politiker sprider islamofobiska fördomar och vill ”Bevara Sverige Svenskt”

Paul Cederholm facebook
Written by Atilla Yoldas

Vi kan avslöja att Paul Cederholm, SD Karlskrona, har en väldigt snäv syn på islam. Detta kanske inte kommer som en chock om ni läste vårt tidigare avslöjande då han vill stoppa all invandring från muslimska länder.

Likt flera partikamrater lyfter Cederholm enskilda extrema företeelser som på något sätt skulle representera hela världens muslimer, som utgör ca 20% av världens befolkning. I ett inlägg på Facebook delar Paul med sig om en tragisk berättelse som en kvinna skrivit på flashback. Med rubriken föreslår han att kvinnans berättelse skulle spegla en rättvis bild av islam i Sverige.

xvzxvzvzVi vet att det finns extrema människor och grupper inom alla religioner, ideologier, politiska partier osv. Detta rättfärdigar dock inte att en har grönt kort att ställa upp hela den grupp människor i fråga framför fördomens stup och sparka ner alla på en gång.

Utöver Cederholms förvridna bild av islam i Sverige, trots kvinnans sorgliga uppväxt, sänker han ner sig själv till en rasistisk standard. Han vill nämligen, japp, ”bevara Sverige svenskt”. Notera även hur Cederholm gillar den fascistiska sidan ”Motgift”.

zxzxvzxvcz


Stötta vår verksamhet