Granskning

SD - vi vill hata homosexuella, men det får man väl inte säga i det här jävla partiet

Expo fortsätter att avslöja interna diskussioner om SD:s påstådda ”nolltolerans mot rasism”, när man idag släpper nya bandupptagningar från ett möte i Västsverige. På mötet deltar SD:s absoluta toppolitiker och man förklarar för oroliga kollegor hur ”nolltoleransen” fungerar i realiteten:

Det var på ett slutet möte i Västsverige i början av året, som flera uteslutningar diskuterades. Hanna Wigh, som är distriktsordföranden i Gävleborg och ledamot i partistyrelsen, tog upp fallet med kommunpolitikern Willy Christiansson i Härryda som sagt att homosexuella har ”avloppssex” och att man borde ”lobotomera homosexuella” som man gjorde på 40 och 50-talet.

På en bandinspelning från mötet i Västsverige säger Hanna Wigh att hon fått ta emot klagomål från flera partikamrater efter uteslutningen av Christiansson. Hon menar att flera sverigedemokrater ser det som ett bevis på att partiet blivit ”så politiskt korrekta så att man nu måste man tycka om homosexuella också”. Wigh ställer frågan om Willy Christiansson uteslöts för att han var ”skeptiskt inställd till homosexuella”.

SD:s lokalpolitiker är alltså upprörda över att SD uteslutit Willy Christiansson som ansåg att det var för dyrt att lobotomera och sätta homosexuella på psyket och Wigh kallar Christianssons inställning för ”skeptisk till homosexuella”!?!?!?!?!?

104459

Men SD:s riksdagsledamot Richard Jomshof lugnar sina kollegor:

”Man får tycka vad man vill om homosexualitet, men man kan inte uttrycka sig på det sättet”.

Trots att vi nu med egna öron kan höra hur SD:s toppar uttryckt sig menar man fortfarande att SD är det ”HBT-vänligaste partiet”:

– Jag märker inget problem med homofobi, utan tvärtom. Jag skulle vilja påstå att vi är det hbt-vänligaste partiet, vi har vuxit jättemycket i de grupperna, fortsätter Hanna Wigh

ani-yeah-right

Att Sverigedemokraterna är ett homofobiskt parti blir än mer tydligt när Expressen avslöjar ett tidigare okänt utkast till Åkessons självbiografi där han ger sin syn på homosexuella personer.

Hör själva hur SD-topparna resonerar:


Stötta vår verksamhet
  • 310
    Delningar