Granskning

Thoralf Alfsson: ”Alla som går till moskén vill givetvis leva under sharialagar!”

Riksdagsmannen Thoralf Alfsson går än en gång till attack mot Sveriges muslimer med grova generaliseringar. Denna gång påstår Alfsson att alla muslimer som genomför en pilgrimsresa till Mecka och går i moské vill införa sharialagar. I ett blogginlägg med rubriken ”VILL DU LEVA UNDER SHARIALAGAR?” skriver Alfsson om Omar Mustafa och Socialdemokraterna:

Socialdemokraterna har idag ett stöd på ca 30 procent och min gissning är att 50 procent av dessa har invandrarbakgrund och till stor del är muslimer. Får Omar Mustafa sitta kvar i partistyrelsen kommer än fler svenskar och kristna invandrare lämna socialdemokraterna och partiet kommer än mer likna ett invandrarparti som styrs av i huvudsak naiva svenska socialdemokrater och som så småningom tas över av dessa invandrargrupper.

 

Omar Mustafa kommer givetvis inte kunna dölja sin antisemitism utan den kommer krypa fram vid olika tillfällen, inte minst om media fortsätter att syna honom in på bara skinnet. Valfärdar man till Mecka så råder det inget tvivel om att man också vill leva under sharialagar.

Under denna text så har Alfsson även klistrat in en bild på Omar Mustafa i Mecka. Alfsson fortsätter sin text med grova generaliseringar kring moskébesökare och påstår att svenskar flyr landet på grund av ”islamiseringen”:

VILL DU LEVA UNDER SHARIALAGAR?

 

Alla som går till moskén vill givetvis leva under sharialagar!

 

[…]

 

Det är sorgligt när driftiga och kapitalstarka svenskar lämnar landet på grund av islamiseringen av vårt land. Men den anonyma massan fortsätter dock att sova då det inte berör dem själva för stunden. Uppvaknandet kommer att bli skrämmande för vissa men då har nog många redan lämnat vårt land.

Vi på IRM hoppas verkligen att någon journalist ute i landet uppmärksammar detta inlägg och ställer Alfsson mot väggen med följande frågor:

  1. Vad har du för belägg att alla som gör pilgrimsresan till Mecka vill införa sharialagar?
  2. Vad har du för belägg att alla moskébesökare vill införa sharialagar?
  3. Vad har du för belägg att ”kapitalstarka svenskar” flyr ”islamiseringen”?
  4. Vad har du för belägg att 50% av socialdemokratiska väljare är invandrare och i så fall vad är problemet med det?

Mer om Alfssons attacker mot Sveriges muslimer:


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela