Okategoriserade

Kommunpolitikern: Flyktingar är kriminella

Lars Wilhelm Larsson, SD-politiker från Sjöbo och mannen som rasat över ”politiskt indoktrinering i skolorna”, skrev nyligen om dödsfärden i Malmö. Då skrev han bland annat:

”Om Stefan Lundgren och Roger Larsson vill se resultatet av den mångfald som dom så ofta förespråkar kan dom läsa Kvällsposten i dag den 13 juni 2012 rubrik ”Här slutar döds färden i Malmö”  i Kvp benämns förövaren  som 20 åringen, vilket med all säkerhet är detsamma som att han är av utländsk härkomst. Annars hade det stått den 20 årige Svensken.”

När det nu kom fram att personen i fråga hette Ahmad kan vi ju bara ana lyckan hos Larsson. Trots att man i Kvp också skriver att personen i fråga är uppvuxen i Tomelilla och Malmö verkar det vara just namnet, och att det är ”icke-svenskt”, som är det avgörande för Larsson.

”Snart kommer vi att kunna läsa i tidningarna om liknande fall, med den skillnaden att nu står det att brottslingen är uppväxt i Sjöbo. För det är ju konsekvenserna av den politik som nu Stefan Lundgren och moderaterna driver igenom med ett ökande mottagande av både flyktingar och ensamkommande barn.”

Det Larsson säger är att flyktingar och ensamkommande flyktingbarn är kriminella. Han fortsätter:

”Tyvärr skriver inte Kvp om Ahmad Abdel Rohmans tidigare historia hur han kom till Sverige, om han var ensamkommande, om hans familj har kommit hit genom anhörig invandring, bara att hans brottsliga bana började i 15 års åldern.”

Med andra ord: Larsson vet absolut ingenting om personen, inget om bakgrund eller liv, men förutsätter att han kommer hit som anhörig eller ensamkommande, och att det är den enda anledningen till att han blivit brottsling. I Larssons värld verkar det inte finnas att han kanske till och med är född i Sverige.

Men nej, för att säga som Larsson själv, här finns ingen rasism.


Stötta vår verksamhet