Okategoriserade

SD Sjöbo: Ensamkommande gör barn drogberoende

SD i Sjöbo är lite upprörda, tycks det som. Varför? Jo, Sjöbos kommunfullmäktige har röstat för att öppna ett boende för 9 ensamkommande flyktingbarn. Är det då något att uppröras över, att Sjöbo tar sitt ansvar och hjälper ungdomar som säkerligen inte haft det så lätt i livet hittills? Tja, om man är Sverigedemokrater är det tydligen en fullständig katastrof. De röstade självklart inte ja till förslaget och kräver nu att kostnaderna för ett sådant boende ska redovisas. Vad som är extra anmärkningsvärt är dock ett uttalande som Lars Wilhelm Larsson gjorde i samband med beslutet. Ett uttalande som också är citerat i inlägget så uppenbarligen är detta som hela SD Sjöbo står för?

Att man nu ska göra ett gruppboende som ju egentligen är ett barnhem är ju en sorglig historia, barnhem har aldrig fungerat och kommer aldrig att göra det och särskilt inte med utländska barn som redan har varit med om en hel del. Problemen med de här barnhemmen brukar också vara mer än vad polisen klarar av att hålla ordning och reda på. Bland annat brukar droger förekomma och sprida sig runt omkring. Så tänk efter nu när ni röstar, det kan vara ert barn eller barnbarn som hamnar i drogberoende på grund av det här.

Vi kan ju inte låta bli att ställa oss några frågor. Var tycker till exempel Larsson att ungdomarna och barnen ska bo? Det är förstås en kuggfråga, de vill helst inte att de ska bo i Sverige. Alls. Men nu när de faktiskt kommer hit, nu när vi har lagar som säger att de får stanna… hur hade han tänkt lösa boendesituationen annars? Att han sedan också försöker ge kommunfullmäktiges ledamöter nåt slags dåligt samvete för att deras barn eller barnbarn nu riskerar att bli drogberoende tycker vi är… ja, vi vet faktiskt inte om vi ska skratta eller gråta. Vad har egentligen Larsson för rutten syn på ensamkommande? Tror han att de springer runt och sticker kanyler i stackars oskyldiga barn och ungdomar för att göra dem drogberoende..?

Inlägget om beslutet avslutas med:

Sverigedemokraterna i Sjöbo har i stark motvind kämpat och gjort allt i sin makt för att få stopp på detta boende, men denna gång räckte tyvärr inte våra röster i denna fråga. Men kära väljare, vi kan lova att med ert stöd inför nästa val kommer vi göra allt i vår makt för att säga upp alla avtal om flyktingmottagning i kommunen samt att stänga detta boende.
Sverigedemokraterna i Sjöbo tar inte ansvar för att andra partier i riksdagen för en oansvarig migrationspolitik.

Nä… där kan vi faktiskt hålla med er. Sverigedemokraterna tar inte ansvar. Så enkelt är det, men det är skönt iallafall att ni nu erkänner det!


Stötta vår verksamhet