Okategoriserade

Richard Jomshof till Hess försvar – våldtäkt är muslimsk kultur

Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson Richard Jomshof ställer sig nu bakom Michael Hess och SD:s pressekreterare Linus Bylunds uttalanden om att islam är en våldtäktsreligion. Våldtäkt är, enligt Expressen när BLT intervjuar honom, ett uttryck för muslimsk kultur. Detta gör Jomshof trots att experter redan riktat massiv kritik mot Hess och Bylund.

Konsten att hetsa mot muslimer är något som Jomshof övat på länge. Firar man ramadan har man nämligen enligt honom ingenting i Sverige att göra – lika lite som nazism och kommunism. För att tala klarspråk: är du troende och praktiserande muslim är du ungefär lika mycket värd som en folkmordsivrande nazist.

När Jomshof kritiseras på Twitter för sina senaste uttalanden om muslimer slår han ifrån sig kritiken genom att först måla upp bilden av att alla muslimer ser upp till en krigande och pedofilistisk krigsherre. Det vet Jomshof bäst, att det är just dom egenskaperna som attraherar människor till islam (sarkasm). När sedan rena fakta ställs i fokus hänvisar Sverigedemokraternas rättspolitiska talesperson till en nästan absurt islamofobisk blogg som anser sig förmedla ”den sanna bilden av profeten Mohammed”. Knappast tillförlitligt.

Skärmavbild 2014-01-10 kl. 14.27.44 

Från DN.se:

Skärmavbild 2014-01-10 kl. 15.20.57


Stötta vår verksamhet