Okategoriserade

Vill SD:s riksdagsman också förbjuda islam? *Uppdaterad*

thoralf alfsson
Written by Henrik Johansson

Riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna Thoralf Alfsson, har publicerat något extremt anmärkningsvärt på sin blogg. Speciellt med tanke på helgens avslöjanden om att en ledande Sverigedemokrat i Bollnäs vill förbjuda islam.

I ett inlägg på sin blogg publicerar Alfsson fyra filmer på av allt att döma muslimer med en extrem tolkning av islam. Efter sista filmen skriver Alfsson följande:

”En Sverigedemokrat har uttalat sig och anser att islam skall förbjudas. Vad anser du efter att du sett dessa klipp?”

Efter att publicerat fyra filmer med extremt negativt innehåll och text därtill, är det svårt att tolka det på annat vis än att han vill få oss läsare till att tänka ”självklart ska vi förbjuda islam”. Något som Bollnäs gruppledare nu står under uteslutningshot för att ha yttrat offentligt.

Som vi berättat tidigare så vägrar SD:s pressekreterare tala med oss så blir det svårt att få en kommentar. Ni får helt enkelt  bedöma själva vad han menar med detta inlägg…

*Uppdatering*

I ett tidigare inlägg har Alfsson även frågat om det inte är dags att förbjuda Koranen:

”När du sett filmen kan du börja fundera om koranen borde förbjudas i Sverige.”

Filmen Alfsson refererar till är av allt att döma - då vi inte hittar den - gjord av Geert Wilders och handlar enligt beskrivning om:

”ett antal inslag om islam, koranen, muslimska terrorister och muslimska ledare. När dessa inslag staplas på hög efter varandra gör det ett mycket starkt intryck på tittaren.”

Alltså samma negativa bild som ovan. Illustrerad av människor med en extrem tolkning av islam. Följt av en retorisk fråga om förbud.

Vi på inte rasist, men har sökt Alfsson för kommentar utan att lyckas.

Tack till Torbjörn Jerlerup för tipset

 


Stötta vår verksamhet