Granskning

SD-politiker sprider nazistisk propaganda där Sveriges överbefälhavares söner målas ut som ”korvryttare” för att han blonderat håret

Written by Henrik Johansson

Under gårdagen trappade den rasideologiska sajten Granskning Sverige upp sin propaganda mot Pridefestivalen. I en serie Tweets introducera konspirationsteorin om att försvaret endast deltar i Pridefestivalen på grund av att Överbefälhavarens son skulle vara bög. Beviset för detta är att sonen blekt sitt hår. En person som fann teorin så lockande att han både spred den vidare och gillade var Micael Lejon, SD-politiker i Botkyrka. 

Som ni kan läsa är teorin om försvarets medverkan under Pridefestivalen en aningen förvirrad men kortfattat kan den beskrivas såhär: ÖB:s son har i en youtubefilm förlorat en utmaning mot sina vänner och tvingas därför bleka sitt hår. Detta i sin tur är alltså ett bevis för att sonen skulle vara homosexuell, eller korvryttare som Granskning Sverige kallar det.

Som om inte detta skulle vara övertygande bevis nog så ska spiken i kistan för att familjen har en ”böggen” i sitt ”DNA” vara att ÖB gift sig med en äldre kvinna. Och vi vet ju alla hur ett säkert tecken på böggenen är att man gifter sig med äldre kvinnor…

En person som gillar teorin är Micael Lejon, SD-politiker i Botkyrka:

När vi nådde Lejon för en kommentar nu på morgonen var han fåordig och slängde på luren direkt när vi ställde frågor om varför han spred och gillat grovt homofobisk propaganda om Sveriges överbefälhavare och hans barn.

Granskning Sverige har sedan tidigare avslöjats med att ha aktiva Sverigedemokrater arbetandes med sajten.

Strax efter vi ringt Lejon låstes hans Twitterkonto för de som inte följer honom:

 


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela