Kampanjer

Hjälp oss lösa SD:s samarbetsproblem!

Sverigedemokraterna har det verkligen inte lätt, och det är inte bara vi från IRM som gör livet surt för dem. Deras historia har alltid kantats av interna konflikter, så väl inom partiets toppskikt som ute i landet. Man hotar partikollegor med att ”gräva ner honom i en jävla garderob”, utesluter hela sitt ungdomsförbund, bråkar om huruvida det är okej att vara nazist eller inte och om det är vedertagen partistrategi att beväpna sig med järnrör.
 
Vi från IRM är givetvis mycket oroliga över detta och hur den senaste tidens konflikter ska påverka dem inför valrörelsen.
 
Vi har därför bestämt oss att i vår allra mest medmänskliga anda sammanställa lite material som kan hjälpa dem samarbeta bättre. Vi vill att de ska lära sig att älska sin nästa, även om deras nästa råkar ha förskingrat hela partikassan. Att de ska respektera sin partikamrat även om hen gillar att berätta suparhistorier om sina glada dagar i festivalcampet ”Camp Auschwitz”. Inga motsättningar är för stora med rätt kommunikation, det är vår fasta övertygelse!
 

För att göra detta vill vi trycka upp en bok där vi lär dem hur man är en bättre Sverigedemokrat. Den kommer att innehålla saker som teambuildingövningar, hur man sopar bevisen på sitt nazistiska förflutna under mattan, och sedelärande illustrationer som denna.

Vi kommer att behöva er hjälp.

Att trycka upp böcker som sedan kan skickas ut till riksdag och lokalföreningar kommer att kosta en del pengar, och det kommer att ta tid att sammanställa texter och material. Därför blir vi väldigt tacksamma om ni skickar iväg en slant åt oss för detta projekt.

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 1234212759

Eller bli månadsgivare på: patreon.com/irm

Känner ni att ni har en bra idé på en text eller en bild som ni skulle vilja få med i boken så får ni också gärna höra av er. Maila i så fall ert bidrag till [email protected]

Tack för er hjälp på förhand, och kom ihåg att behandla varandra med respekt!

Järnrör inte våra kompisar,

IRM-redaktionen

 


Stötta vår verksamhet
  • 831
    Delningar