Okategoriserade

Rasist nummer tio utslängd tack vare IRM:s granskning

Kommer ni ihåg när vi skrev ett öppet brev till Martin Kinnunen rörande bland annat Bengt Nilsson, ordförande för Sverigedemokraterna i Flen och en riktig fena på det här med sociala medier? Vi har äntligen fått ett svar! Nåväl, kanske inte riktigt direkt men nog måste det ses som en lämplig reaktion att Nilsson nu blir utkastad ur partiet. Nilsson är alltså mannen som hävdade att det finns ”islamistiska åsiktspoliser” i Flen och att folk halalslaktar kossor på gårdarna. Samma man skrev också högst olämpliga saker på Facebook, eller vad sägs om ”Gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen och även våldtäkter”, att det sker ”massimport av subtila våldtäktsmän” och att han hyllade en meningsfrände som ”blodsbroder i ett krig vi aldrig kan förlora levande”.

Till Expressen säger Nilsson följande om uteslutningen:

Det stod bara att jag har gått emot partiets linje vilket jag inte anser att jag har gjort. Jag har inte fått någon motivering till vad jag ska ha gått emot partiet med.

Vi vet inte vad som känns mest häpnadsväckande faktiskt, att han skrivit så otroligt mycket obehagligt som han uppenbarligen också står helhjärtat för, eller att han inte ens inser vad han har gjort för fel. Bengt Nilsson, fick du inte memot från SD-ledningen som sa att åsikter som dina ska hållas tysta, och inte skrivas ut i det offentliga på sociala medier? Fy fy…
Nilsson fortsätter också, precis som tidigare, att hävda att de uttalanden vi har publicerat är tagna ur sitt sammanhang. Ärligt talat kan vi inte se något sammanhang där hans uttalanden skulle vara okej, så det känns som en ganska kass ursäkt. Det tyckte visst även partistyrelsen. Nilsson är förstås inte alls nöjd med att han nu är utesluten:

Tidigare hade vi högt i tak men det finns inte längre. Jag är enormt bitter.

Det är inte vi! Möjligtvis blir vi lite oroade, för ärligt talat i den takt som SD utesluter folk som vi uppmärksammar kommer vi snart inte ha några kvar att skriva om…

Eller just ja, vi har ju alltid Kent Ekeroth! Han tycks ju vara skyddad från granskning av partistyrelsen vad han än gör.

 

***
Vi vill också passa på att tacka alla våra grymma tipsare och läsare. Utan er och utan oss hade den här mannen fortsatt sin politiska karriär inom SD.


Stötta vår verksamhet