Rants

IRM-medarbetare rantar: AFS stjäl SD:s politik, det är inget nytt att vilja kasta ut alla invandrare

Written by Henrik Johansson

Vi har länge haft planer på att sammanställa alla ”rants” som vi medarbetare på IRM gör i sina egna kanaler om SD och allehanda nationella rörelser. Först ut blir Fredrik Almroth som skrivit en text om Alternativ för Sverige och hur de snor SD:s gamla politik. 

Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand, tidigare ordförande för SDU skriver att han vill kasta ut invandrare som kommit till Sverige ända tillbaks till på 80-talet. Detta är inget nytt i den nationella rörelsen, Bevara Sverige Svenskt (1979-1986), ni vet de nazister som var med och grundade Sverigedemokraterna ville att alla som invandrat efter 1960 skulle repatriera (fås att återvända med tvång) Sverigedemokraterna hade i principprogrammet som skrev 1996 som gällde fram till 1999 den så kallade 1970-talsregeln där inte ens de som var gifta med en svensk medborgare skulle undantagas kravet att återvända. Detta förslag togs bort för att inget parti med sådant krav kan växa.

Som kuriosa togs det upp på årsmötet 2005 att etnicitet skulle strykas ur principprogrammet för att media ger en dålig bild av partiet på grund av detta. Om ni undrar varför partiet tvättar sin fasad. Nu ersatts etnicitet med ursprung och som det låter i programmet från 2005 och detta gick också SD till val med 2010.

”För att vi ska få en mer fullständig definition av nationen, måste sådant som språk, religion, lojaliteter och ursprung tillfogas. Man ska alltså också kunna känna igen varandra såsom tillhörande samma nation. Nationen utgörs av folket och dess särart.”

Ursprung ersattes av ”nedärvd essens” i programmet som kom 2011 och det står kvar fortfarande.
Nu har bland annat Oscar Sjöstedt, ekonomisk-politiske talesman börjat prata om att få invandrare att flytta tillbaks till de länder de kommer ifrån.
Nordiska motståndsrörelsen vill ”rasbestämma” alla som fått svenskt medborgarskap de senaste 40 åren och de som inte klarar testet ska tvångsrepatrieras.

Det var egentligen meningen att jag bara skulle posta skärmdumpen, men jag blev visst lite nördig och skrev lite mycket. Hoppas ni tycker detta är intressant.

Källor:
https:///http://sdarkivet.se/bss/publikationer/medlemsbulletin/Medlemsbulletin_1984-04.pdf
http:///https://jockelarson.wordpress.com/2005/05/09/sverigedemokraternas-riksarsmote-2005/
https://issuu.com/fredrikalmroth/docs/principprogram_1996
https://www.youtube.com/watch?v=lOQeUJEYYjk
https://nyheter24.se/nyheter/politik/883210-nordiska-motstandsrorelsen-asikter

 


Stötta vår verksamhet
  • 346
    Delningar