Dumheter

Kent Ekeroth fortsätter hota media – vi ska stoppa er

Ingen kan ha undgått den bristande förståelse för medias demokratiska uppgift som Sverigedemokraterna har. Hur de portar Expressen från sin valvaka och uppmanar sina politiker att bussa polisen på journalister med jobbiga frågor. Hur de ser all granskning av dem själva i egenskap av politiker som en del i ett omfattande åsiktsförtryck. Hur deras hatiska nätsvans hotar tidningar och journalister då de anser att en oförrätt skett mot partiet.

En av de bästa på att gråta floder om ämnet är Kent Ekeroth. Han har många gånger tidigare skrivit att media borde ”bytas ut” och på senaste publicerat en film där han ”bevisar” hur media orättvist bevakar svenska partier. Se hur vi krossar hans dumheter här. Och nu har han gjort det igen. Vi får förklarat på Twitter att media enligt Ekeroth ska ”stoppas” i sinom tid.

10695388_10152317567192477_573369867_n

Vad ”stoppa” exakt betyder kan vi inte med säkerhet säga. Klart är att SD och Kent Ekeroth har svårt att förstå medias uppdrag i ett fritt, demokratiskt samhälle. Det luktar demokratiförakt lång väg.

Här gör Henrik på IRM slarvsylta av Kent Ekeroths film. Håll till godo.


Stötta vår verksamhet
  • 40
    Delningar