Dumheter

Linus Bylund blockrampage inte över – nu blockar han SVT för att de ”tjatar”

Linus bylund twitter
Written by Atilla Yoldas

Hur många olika ord kan du sätta ihop med ”block”? Linus Bylund är något av en självutnämnd expert i ämnet. Han kan alla varianter, och är en sann innovatör när det gäller uppfinnande av nya kombinationer. Om hans jobb gick ut på att blockera och tysta människor efter att han nedvärderat och förolämpat dem skulle han vara månadens anställd, varje månad.

Nu är han dock riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och ingen imponeras av hans nedlåtande och omogna attityd. Vi har tidigare sammanfattat Bylunds beteende på sociala medier, men nu har han gett sig på SVT.

bylund igen

Även om det är dålig stil att blockera vanliga medborgare så är det naturligtvis någonting helt annorlunda. Här blockerar Linus Bylund på fullaste allvar public service och hindrar dem från att kontakta honom. Trots att de ställt samma fråga till partiledaren Åkesson, Paula Bieler och Björn Söder. Detta var ytterligare ett lågvattenmärke från Bylunds håll.

Det är onekligen någonting speciellt med Sverigedemokraternas förhållning till media. Media är givetvis välkomna att granska SD! Det enda villkoret är att vi följer denna korta och simpla lista:

  1. Ni får inte ställa frågor om vi inte vill det.

  2. Ni får inte ställa frågor som vi inte gillar.

  3. Ni får inte ställa fel frågor.

  4. Ni får inte ställa frågor som involverar sanning, verklighet eller fakta i någon bemärkelse.

  5. Ni får inte ställa svåra frågor.

  6. Ni får inte ställa frågor om dumheter vi haft för oss.

  7. Om ni ställer frågor till Linus Bylund kommer han blockera er.

  8. Om ni ställer frågor till Jimmie Åkesson som bryter mot någon av föregående 7 regler kommer Linus Bylund komma fram och påpeka det.

Missa inte vår sammanfattning av hur det är att vara Linus Bylund på sociala medier! Klicka på bilden:

bylund 3


Stötta vår verksamhet