Okategoriserade

SD-politiker kastar skit på Pride, får hjärnsläpp, manipulerar en artikel och ser inte att han själv är problemet

En av Sverigedemokraternas värsta HBTQ-hatare Tommy Hansson, partiets gruppledare i Södertäljes kommunfullmäktige, har gjort det igen. Han passar nämligen i vanlig ordning på att kasta en rejäl spottloska i alla utsatta HBTQ-personers ansikten samtidigt som han även lyckas fara med en himmelsk ohederlighet. Han skriver på sin blogg:

Det är ju faktiskt omöjligt att blunda för att HBTQ – homo-, bi-, trans- och ”queer”-sexualitet – medför betydande risker. Detta erkänner till och med de Pride-entusiastiska miljöpartisterna Mats Pertoft, Annica Hjerling och Rodolfo Alvarez i ett debattinlägg med rubriceringen”Pride – för allas lika värde” i LT den 29 juli:

Debattartikeln Tommy Hansson syftar på beskriver helt korrekt hur många unga HBTQ-personer på grund av intoleranta normer, homofobi etc (samt hatspridande aktörer så som typ Sverigedemokraterna) påverkar deras psykiska hälsa. De skriver:

I dag lever många öppet, men risken för att utsättas för våld och hot är fortfarande närvarande. Transpersoner ingår i dag inte i lagstiftningen om hets mot folkgrupp eller hatbrott. Det vill Miljöpartiet ändra på. Vi vill också ha ett intensifierat arbete mot hatbrott och mer förebyggande arbete mot förtryckande normer, inte minst i skolorna. Unga hbtq-personer har det allra svårast.

Och fortsätter sedan:

Unga hbtq-personer har det allra svårast. De mår generellt sämre än andra ungdomar och ungefär 20 procent har utsatts för våld av en familjemedlem. 25 procent av homo- och bisexuella kvinnor mellan 16 och 25 år har försökt ta livet av sig. Hälften av alla unga transpersoner har övervägt självmord. Detta är fruktansvärda och helt oacceptabla siffror som visar en mörk verklighet.

Hansson manipulerar om hela rasket och använder den senare biten för att måla ut HBTQ-människor som något farligt som ”propageras för”. Vilket enligt honom inte är ”riktigt klokt. Dvs. precis det som får folk att må skit och inte våga vara öppna med sin sexualitet. Hanssons hjärnsläpp är totalt. Hans text blir inte en meter bättre av att han i vanlig hatanda försöker måla ut HBTQ-personer som pedofiler.

Att Miljöpartiet och andra Pride- och HBTQ-entusiaster, trots denna oroande statistik, fortsätter att propagera för den homosexuella livsstilen är minst sagt anmärkningsvärt, eller kanske rättare: det är inte riktigt klokt.

Den studie han dessutom hänvisar till i sitt inlägg är för övrigt skriven av en person vars forskning har kritiserats för att vara allt för färgad av den konservativa uppdragsgivarens åsikter. En enkel sväng om Wikipedia gör denna källa ganska svår att anse trovärdig.

Här är för den intresserade fler exempel på när Tommy Hansson hatat och skitsnackat om HBTQ-personer. Håll för näsan.


Stötta vår verksamhet