Om oss

”Inte rasist, men…” granskar Sverigedemokraterna och i vissa fall deras omgivande grupperingar i den nationalistiska rörelsen i Sverige. Vi visar upp den outtömliga källa till humor och fasa som partiet, deras företrädare och rörelsen i stort står för.

Vi på redaktionen gör vårt allra bästa för att inte låta våra partipolitiska åsikter färga det vi skriver. Antirasism har ingen politisk färg utan bara olika lösningar, det är vår starka övertygelse.

Verksamhet

Vi sysslar med journalistisk granskning av Sverigedemokraterna, driver vår egen podcast och jobbar med kampanjverksamhet mot SD och organiserad rasism. Vi föreläser även gärna, så väl om partiet som övrig organiserad rasism i Sverige, alternativmedia, och våra metoder.

Finansiering

All redaktionell verksamhet genomförs helt på ideell basis. Vi har en anställd, en kanslichef som hanterar administrativa uppgifter runt kampanjer och annan verksamhet. Alla våra intäkter kommer från frivilliga donationer, som används till vår verksamhet, våra kampanjer och vår anställdas lön. Donationerna förvaltas av föreningen Support IRM.

Vill du stötta oss kan du göra det via:

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller genom att bli månadsgivare på: patreon.com/irm