Okategoriserade

Politiker lämnar SD för nazistparti

Ibland kan det gå fort och det gjorde det sannerligen när Lars-Erik Karlsson när han och hans politiska kollega Sven-Olof Karlsson lämnade Sverigedemokraterna för att gå över till det nazistiska Svenskarnas Parti. Sven-Olof Karlsson, som sitter som politisk vilde efter att ha hoppat av SD i våras, var osäker i början men säger att det nu känns bra. De båda Hedemora-politikerna anger SvP’s tuffa invandringspolitik som skäl till att de bytt parti, då det är en fråga de brinner för. Eller som Sven-Olof säger till Dalademokraten:

”Vi måste kontrollera invandringen, som det är nu är det rena High Chaparall”

Sven-Olof har även åsikter om de ensamkommande flyktingbarnen där han påstår att det hela är ett spel för galleriet och att så fort barnen fått uppehållstillstånd så tar de hit resten av familjen.
Lars-Erik väljer att vara lite mer rakt på sak när han pratar med Expo:

”På ett sätt var det synd att självmordsbombaren i Stockholm misslyckades. Hade han lyckats hade folk förstått vad de står för. För det är de extrema muslimerna som styr inte de moderata”

Karlsson och Karlsson säger till dt.se att de inte är några rasister och om SvP skulle stå för judehat går de ur direkt. Enligt Lars-Erik Karlsson är det invandringspolitiken det är fel på.

”Judarna utgör inget hot. Det är islam som hotar att ta över världen”.

Sven-Olof har inte riktigt bestämt sig när det kommer till just judar, men öppnar upp för möjligheten att han inte tycker om dem. Alls. Överhuvudtaget:

“Jag har inte tagit ställning till judarna. Jag vet inte om de har gjort något dumt. Men har de gjort det, då jävlar. Det enda jag vet om judar är att de jämt har varit affärsmän.”

Trots att de hört rykten om att SvP är ett antisemitiskt och nationalsocialistiskt parti så har de alltså valt att gå med, men Lars-Erik håller iallafall på att läsa deras partiprogram vilket vi på IRM tycker är en bra ide. Även om vi förstås rekommenderar att man gör sådant innan man går med i ett politiskt parti…
De nämner också att de är besvikna på det, enligt dem och kanske många andra, toppstyrda SD. Ett parti som de säger har behandlat dem som luft. De är även bittra över att de inte fått några medel för att starta en partiförening i Hedemora och att de även blivit anklagade för att inte kunna sköta pengar.

De båda politikerna lämnar alltså Sverigedemokraterna för att istället engagera sig i en av Sveriges största nazistorganisationer. Där kan man snacka om att gå ur askan i elden.


Stötta vår verksamhet