Dumheter

Riksdagsledamot hånar Pascalidou – flytta till Grekland om du känner dig hotad av nazister

Riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har under politikerveckan i Almedalen varit en flitig bloggare, det har i vanlig ordning skjutits från höften både vitt och brett. Men något som får Alfsson att verkligen triggas är när programledaren Alexandra Pascalidou berättar om hur hon känt sig hotad av nazister under Almedalen: 

Det som gör mig riktigt orolig är att detta sker hos public service och i många fall får dessa attacker stå helt oemotsagda då angreppen sker helt ”öppet” utan att någon från Sverigedemokraterna finns närvarande. Det sker dessutom väldigt ofta av programledarna själva. Inte minst av unga tjejer med invandrarbakgrund som tycks tro att public service är deras egen sandlåda. Nu är det förstås inte bara unga invandrartjejer utan det finns även de som är lite äldre och borde ha lite mer förstånd som t.ex Alexandra Pascalidou. Men nu ingår även hon i mitt fotobibliotek till hennes stora förtret.

Ursäkta språket men hon är så j…a korkad! Om hon nu inte vill bli fotograferad eller filmad varför sitter hon då i TV4? Jag föreslår att hon byter yrke till något mer anonymt eller flyttar till Grekland om hon inte trivs i Sverige.

Och för er som inte kan se klippet så får Pascalidou frågan om vad som är den mest anmärkningsvärda händelsen under Almedalen. Pascalidou svarar då att nazisternas närvaro och agerande är det mest anmärkningsvärda. Detta får alltså Alfsson att helt flippa, kalla Pascalidou för korkad och uppmana henne att flytta till Grekland om hon inte trivs. 

Att en riksdagsledamot kallar folk för korkade när de räds nazister är illa i sig, men att även uppmana människor att flytta från landet enbart för att man uttryckt en rädsla är helt galet! Och då menar vi galet även med SD-mått mätt…


Stötta vår verksamhet