Dumheter

Stor samling av SD:s kvinnoförakt

Kära läsare! IRM har samlat sverigedemokraternas antifeminism och kvinnoförakt i en enda lång text. Längst ner har vi listat ett stort antal länkar till fler artiklar för enkelhetens skull. Läs och förfäras.

Att SD:s chefsideolog Mattias Karlsson skriver att kvinnoförakt och svenskfientlighet är stort inom ”vissa undergrupper av vissa manliga invandrargrupper” låter rätt flummigt. Vilka menar han? Det är bara att kombinera detta med SD:s rasism och vanliga syndabockar: muslimer och killar med rötter i mellanöstern.

1000646_10151969945977477_1830048550_n

Karlsson sitter i riksdagen för sverigedemokraterna – SD:s chefsideolog och hjärnan bakom deras principprogram. Principprogrammet där SD svänger sig med något som luktar rasbiologi:

Miljön har visserligen en stor betydelse för individens utveckling och samspelar ofta med det biologiska arvet och den fria viljan. Det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur hög utsträckning som helst utan att det får konsekvenser. Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor eller för den enskilde individen. Någon komplett förteckning över vad som ingår i denna mänskliga essens har vi ännu inte och kommer kanske heller aldrig att få.

Nåväl. Att SD är rasister visste vi redan. IRM vill dock påminna Karlsson om hur SD sköter sig på kvinnoföraktsfronten. Vi börjar med SDU:s vice ordförande William Hahne som vägrar acceptera att alla kvinnor inte vill raka sina armhålor. Det är svårt att förstå att även kvinnor är människor med makt över sin egen kropp.

1779047_10151895003702477_1636561932_n-610x539

Här är även några osande citat från Mats Dagerlind, Avpixlat:s (SD:s älsklingssajt) huvudnummer. Vi låter dem tala för sig själva.

520x389x484120_443829215692186_72453664_n.jpg.pagespeed.ic.PYnv5bFXDo

467x580xqqfqef.jpg.pagespeed.ic.4ACWJcLot4

Hej igen kära läsare! Håll i hatten, det är inte över än! Järnrörsdemokraterna har ordet! Här är Erik Almqvist när han på Twitter drämmer till med att män faktiskt ofta har bättre åsikter än kvinnorAlmqvist skyllde också våldtäkter på kvinnor. De är enligt honom inte tillräckligt ”självbevarande”. Som kronan på verket anser han även att Sverige bör förbjuda abort.

Skärmavbild-2014-02-26-kl.-10.42.00

Hej och hå! Här är mer. Den här gången är det SD Södertäljes gruppledare och den f.d chefsredaktören för SD-Kuriren Tommy Hanssons tur. Kvinnor passar enligt honom bättre inom omsorg än i bolagsstyrelser.

Det är inte alls osannolikt att de egenskaper som krävs inom den internationella affärsverksamheten huvudsakligen återfinns hos det manliga könet. Å andra sidan finns det säkerligen ett antal områden som ligger bättre till för kvinnor: vård- och omsorgssektorn, modebranschen, kultur och massmedia etcetera. Varför vägra erkänna dessa skillnader?”

Hansson har också hävt ur sig att folk bör sluta anmäla andra för sexuellt ofredande. Det är tydligen bara en skitsak.

Så moderate riksdagsmannen Gunnar Axén, Norrköping kladdade på en ung moderattjej under en fest i fyllan och villan. För det fick han vidkännas polisanmälan vilket ledde till en förundersökning som nu lagts ner. Axén har tidigare anklagats för misshandel av sin sambo. […] Man kan kanske undra varför den utsatta ungmoderaten inte nöjde sig med att slänga en drink i ansiktet på karlsloken, eventuellt uppföljt med en gammeldags örfil. Så hade saken varit ur världen. Nejdå, i stället skall rättsväsendet, belastat som det är av den galopperande kränkthetsindustrin, hela tiden tvingas syssla med skitsaker.

Nä, nu får det räcka. Nedan är fler länkar för den som är mer intresserad i den kvinnoföraktande SD-floran. Ta till exempel denna samling kvinnohat från, än en gång, sverigedemokraternas hatsajt Avpixlat.

 


Stötta vår verksamhet
  • 41
    Delningar