Dumheter

SD är inte riktigt rumsrena?

Idag kan man läsa om Sverigedemokraterna på LT.se, Södertäljes lokaltidning. De rapporterar om att det tycks ha gått vilt till för Södertäljes SD:are under Almedalsveckan:

Någon hade kissat ner sängen. En matta hade ­någon också kissat på. Det luktade urin i bostaden, och det var aska i en av sängarna

Tommy Hansson, som är gruppledare för SD Södertälje, förnekar uppgifterna och säger att det hela rör sig om ett missförstånd. Självfallet kan vi på Inte rasist, men veta vad som har hänt eller inte hänt men vi reagerar på är kommentarerna under artikeln, skrivna av uppenbara SD-sympatisörer. Det påstås att det pågår en häxjakt på SD, att artikeln enbart handlar om smutskastning. Smutskastningen består då alltså av att LT.se valt att skriva om att folkvalda politiker lämnat en hyrd stuga i ruskigt dåligt skick.

Hm…vi är rätt säkra på att om någon påstått att en socialdemokrat eller en folkpartist, eller vilken annan partiföreträdare som helst, hade kissat i sängen så hade det skrivits om det.

Dock så anser vi inte att inkontinens är något man bör skämta om, så vi avslutar det här inlägget med ett tips om att det finns många praktiska hjälpmedel nuförtiden!

 


Stötta vår verksamhet
  • 47
    Delningar