Dumheter

SD Krokom skyller på invandringen – som vanligt

Att Sverigedemokrater skyller alla problem på invandringen är inte någon nyhet. Ifall någon där ute har missat att detta är kärnverksamheten i partiet så kommer ett färskt exempel här. SD Krokom skriver i ett inlägg den 26/3 2013 om den lokala kulturskolan. Orosmomentet består av minskad budget och en utredning om hurvida undervisningen skall ske enbart på kvällar och helger. Självklart en fråga värd att lyfta. Men sen när det börjar handla om vad det här beror på så drar det iväg på sedvanligt sätt:

En inte alldeles vilsen tanke slår oss inom SD… Krokoms kommuns har säkerligen sett hur kommuner söderut i landet skriker högt om att socialbudgetarna skenar! Alltför många nytillkomna skall ha del i de kommunala skattemedlen

Ja ni läser rätt. Det är alltså invandringens fel. Vad har då SD Krokom för belägg för detta otroliga påstående?

Naturligtvis ser även Krokoms politiker vartåt det lutar. Migrationsverket ställer högre och högre krav på mottagning av asylsökande och invandrare. Kan det vara så att Krokoms politiker slår till i förväg, eftersom de vet att kostnaderna kommer att skena?

Kan det vara så? Att de slår till i förväg? Vad sägs om ett stort fett … nej för det vore ju helt otroligt om Krokoms politiker hade paranoida högerextrema feberfantasier som underlag för sina beslut! 

 


Stötta vår verksamhet