Dumheter

SD-ledamotens oförmåga att ta kritik

Thoralf Alfsson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, ville få en debattartikel publicerad i den Kalmarbaserade tidningen Barometern inför första maj. Debattartikeln nnehåller skarp kritik riktad mot LO och Expo. När Barometern valde att inte publicera skickade Alfsson ett mail och fick svar från Mats Andersson på tidningen:

”Jag har läst många texter av dig genom åren. Du skriver ofta underfundigt, spetsigt och roligt. Men den text du skickat denna gång är inte i närheten av att hålla måttet tyvärr.”

Thoralfs brist på självinsikt och klarsynthet visar sig nu ganska väl, när han istället för att läsa vad som står – tolkar texten som en stor sammansvärjning mot sitt parti och sig själv.

”Att en moderat tidningar i så klara ordalag tar avstånd från all kritik mot LO och Expo är minst sagt anmärkningsvärt.”

Men vad var det då som han skrev och som gjorde att man på Barometern valde att inte publicera? Jo, för att citera tidningen igen.

”Det finns inte en chans att vi publicerar en text som likställer LO med Stasi (Östtysklands hemliga säkerhetstjänst – min anm.),  som kallar Expo för ’vänsterextrema underättelseorganisationen Expo, som ägnar sig åt olaglig åsiktsregistrering’.
Lika lite är formuleringen ’vi redan ett debattklimat som är väldigt kontrollerat och begränsat, där det politiskt korrekta samhället styr över media och den politiska debatten’ något jag vill publicera på debattsidan.”

Det här kunde inte Alfsson alls förstå. Inte alls.
Därför tänkte vi göra ett försök att hjälpa Mats med att nå fram med sitt budskap.

Thoralf ditt inlägg håller inte måttet, det var inte bra nog. Du har i princip sammanfattat Anders Behring Breiviks hela världsbild med 3000 tecken (förutom våld och tempelriddare) . Du pratar om en jättekonspiration mellan all media, alla politiker och som styrs av de ”politiskt korrekta” (som av en händelse råkar vara alla som inte tycker som du). Som kronan på verket hänvisar du till Human Rights Service, Norges svar på Avpixlat/Tryckfrihetssällskapet.

Så nej Thoralf, Mats är inte del av en jättekonspiration mot SD och dig.

Frågor på det? Nej? Bra.Stötta vår verksamhet