Bilder

SD-man: ”ensamljugande barn, mustaschflickor och skäggbarn” *Uppdaterad*

Oleg Datsishin från Sverigedemokraterna i Halmstad som har kommenterat våra inlägg de senaste dagarna är inte bara en flitig kommentator hos oss. Han kommenterar även flitigt på, ja gissa? Japp, den främlingsfientliga sajten och Kent Ekeroths projekt Avpixlat.

Vi tyckte att det vore synd att hans kommentarer ska ligga där och skräpa ostört så vi bestämde oss för att lyfta upp dem i ljuset.

Datsishin kör inte bara med SD:s mantra ”skäggbarn” när han ska beskriva ensamkommande barn och ungdomar. Han spetsar även till det med ”ensamljugande barn” och ”mustaschflickor”. Helt sonika drar han varenda ensamkommande under samma kam och hävdar att de ljuger. Han passar även på att kalla de 17 år gamla flickorna som var modiga nog att ställa sig upp och säga ifrån till den militanta och nazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen för ”hjärnlösa varelser”.

Ni får helt enkelt läsa själva och avgöra vad ni tycker om hans uttalanden:

Vi tar för givet att Datsishin kommer tacka oss för detta, nu när vi uppmärksammar hans åsikter som nästan gått förlorade i den strida ström av andra rasistiska kommentarer som finns på Avpixlat. Inga rasister röstar på SD, säger Jimmie Åkesson. Vi undrar fortfarande hur han definierar rasism?

*Uppdatering*

Oleg Datsishin svarar upp på detta inlägg via vår facebooksida

Datsishin menar alltså att det är skrivet med lite elakare ord, men speglar verkligheten…

Suck.


Stötta vår verksamhet
  • 6
    Delningar