Granskning

SD-politiker – muslimer är ett dödligt hot och de vill ta era barnbarn

Hans Erling Jensen facebook
Written by Oscar Schau

Hans Erling Jensen, en tidigare på IRM många gånger omskriven SD-politiker, har under de senaste dagarna varit igång igen. Jensen sitter som fullmäktigeledamot i Sjöbo och driver organisationen Right Hand Aid, en grupp som ger bistånd världen över – förutom till muslimer. Här är några axplock av vad vi rapporterat om Jensen tidigare. Han har inte ännu uteslutits av partiet.

SD-politiker kallar journalist för ”sugga” och och låter hatet mot muslimer flöda fritt

SD-politiker: muslimer är sjuka människor och SD:s bistånd ska inte gå till muslimer

SD-politiker: Rossana Dinamarca är inte en svensk, hon är en utomjordning som skitar ner

Nu till granskningen. Denna gång är det Hans Erling Jensen delat så grovt att vi måste varna för starka bilder, även om vi suddat dem. Rasismen och hetsen mot muslimer nedan är överväldigande.

Med en bild på sin Facebooksida har Hans Erling Jensen på engelska skrivit ”Var snäll och lägg inte monstren (muslimerna) till de döda i Paris (som nummer)! Monstren var döda dagen de föddes in i Islam”. På bilden kan en se en demonliknande figur med huggtänder, simhud och vassa klor. Sättet gestalten med händerna greppar om jordklotet har uppenbara likheter med klassiska antisemitiska bilder, något Judehatet nyligen tog upp. Syftet med en sådan bild är att visa hur någon eller något tar över världen – i detta fallet muslimer.

10934560_10152566713402477_854718647_n

10922059_10152566714992477_345982943_n

Antisemitiska bilder från slutet på 1800-talet och frammåt

Hans Erling Jensen fortsätter sedan med ytterligare en kommentar. I korthet skriver han att islam kommer förgöra Sverige och beskriver MP-politikern Mehmed Kaplan som ”den elaka satan” som ”vet” att ett övertagande pågår. Anhängare av islam kallar Jensen ”islam-schweinare”, dvs. islamsvin, som konspirerar om hur de ska ta över människors barnbarn. Under länken målar han uttryckligen ut muslimer som ett dödligt hot:

Givetvis är vi inte i krig – vi är bara dem som redan är döda! Ni som kramar muslimerna vad vill ni göra nu då?

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 11.29.39

Vid ett annat tillfälle har Hans Erling Jensen delat en bild på krigare från Daesh (IS) som poserar med avhuggna huvuden. Till detta skriver han att ”fredens religion har visat sitt rätta ansikte – det gör den i övrigt varje dag!”. Bilden är så vidrig att vi suddat den. Budskapet framgår dock fortfarande, att dessa fasansfulla gärningar ligger i islams natur. Att avhuggna huvuden är en oundviklig konsekvens av islam, oavsett vem som praktiserar religionen eller var det än sker.

Skärmavbild 2015-01-13 kl. 10.50.24

 

Notera att dessa vulgära och grovt rasistiska utspelen har uppåt 300 delningar och hundratals gilla, många från vänner och politiker inom SD.

Fler skärmdumpar på när Jensen till exempel raljerar över att statsministern skulle vara ”sur” över att så få judar dog i Paris och hur han uppmanar att förbjuda islam:

Ta steget fullt ut och förbjud islam

Ta steget fullt ut och förbjud islam

Se även vår granskning av Eva-Marie Olsson, fd. SD-politiker i Malmö

Se även vår granskning av Eva-Marie Olsson, fd. SD-politiker i Malmö

Se även vår granskning av Eva-Marie Olsson, fd. SD-politiker i Malmö

Se även vår granskning av Eva-Marie Olsson, fd. SD-politiker i Malmö

Jensen anklagar Löfven för att vilja se döda judar

Jensen anklagar Löfven för att vilja se döda judar


Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar